i ja np. nie znoszę jak jakiś facet przychodzi na spotkanie ze mną przyćpany.albo razem się umawiamy na wspólne,albo w ogóle.
Gdy je przeniknąć Zrozumienia błyskiem -
A czysty Rozum to upadek w Obłęd -
Lecz Większość - jak we Wszystkim -
Narzuca swoje Kategorie -
Przyjmij je - jesteś Normalny -
Odrzuć - czekają na Furiata
Kajdany i Kaftany
Nigdy nie chodzę napizgany na spotkania z kobietami. Najwyżej razem pijemy w trakcie spotkania, albo jeśli wybieramy się na imprezę, to ewentualnie możemy niuchnąć coś razem.
Mi polpharma powinna płacić pensje za to, że tak reklamuje ich produkt ale do sytuacji społecznych gdzie trzeba wydawać się całkowicie trzeźwym a jednocześnie chciałby się być bardziej ożywionym, elokwentnym i śmiałym jest idealny.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Odmiany, gdzie dominuje niesedatywna sativa, doskonale nadają się na spotkanie z dziewczyną. Ja po marihuanie jestem dosyć apatyczny, dzięki czemu przebieg spotkania mam zawsze pod kontrolą. Pragnę polecić palenie marihuany w ilościach śladowych, mnie służy podgrzanie cygarniczki, przez którą przeszły wcześniej dwa "korki".
diazepam
Benzodiazepina optymalnego kalibru. Anksjolityczne działanie diazepamu na randce może czynić cuda!
alkohol etylowy
Lampka wina - i nie tylko Twoja partnerka, ale i Ty stajesz się bardziej atrakcyjny. Takiemu stwierdzeniu dowodzą badacze z University of Bristol (https://pulsmedycyny.pl/lampka-wina-pop ... osc-893142).
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.