Bardzo miło rozmawiało mnie się też po 1,4mg 25C-NBOMe, ale dość często pojawiały kwaśny miny i śmianie się do przedmiotów typu telefon czy drzewo i musiałem się pożegnać, gdyż to dziwnie wyglądało.
THC- nigdy. Zawsze po paleniu byłem nieśmiały i mało rozmowny do płci przeciwnej. Dlatego nie lubię jarać jak są dziewczyny w towarzystwie.
6-ABP- nie muszę komentować ;). Ale nadmierna empatia i miłość spowodowała zdziwienie u cipek.
Czekam na Wasze idee.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
A na odwage - nic jak alpra. Ale nie polecam.
Małe dawki alkohol także pomagają w takich sytuacjach. Do tego jest on społecznie akceptowany nie tak jak dragi.
Lekkie benzo może w sumie być dobrym pomysłem o ile ktoś nie uzależni spotkać z panienką od wdupiania tego.
zioloziolo pisze: A na odwage - nic jak alpra. Ale nie polecam.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".