Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1360 / 179 / 0
Jak nie napisales w jakiej dawce ten Fu-F na psik czy choćby od jakiego vendora to jak chcesz uzyskac odpowiedz? To tak jakbym zapytal czy jeden psik Instanylu może spowodować jakiś efekt u osoby bez tolerki, a przecież wystepuje on w dawce 50, 100 i 200mcg na psik. Tak, ze 50mcg nic nie daloby nawet osobie bez tolerancji, natomiast 200mcg już na pewno.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 403 / 79 / 0
22 lutego 2018czarodziej1337 pisze:
czy jeden psik fufu dla osoby bez tolery może coś zrobić?
prawdopodobnie nie przedawkujesz ale w przypadku źle wykonanego roztworu/ zepsucia opakowania w transporcie, co też się może zdarzyć ryzykujesz życiem
  • 3630 / 598 / 1
jest cos godnego uwagi z rc vendorow dla fanow 'tamtego' czarodzieja? ten aerozol?
bede wdzieczny za przyrownanie polecanych prod. do prawilnego sortu z wakacji od pasj
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 100 / 14 / 0
Czy na te mdłości, o których sporo osób pisze pomaga Avio? Czy nawet imbir?
  • 139 / 24 / 0
Witam, mam pytanie o działanie Fu-F a mianowicie czy występuje tu działanie przeciwbólowe a jak tak to ogólnie na jak wysokim poziomie i w jakim przydziale czasowym. Czytałem ze działa krótko, ale działanie przeciwbólowe jeśli występuje, to powinno być nieco dłużej jak główne działanie relaksacyjne, dla tego o to pytam.
Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem;
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali

Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
  • 403 / 79 / 0
tak, występuje silne działanie przeciwbólowe. długość działania przeciwbólowego zależy od drogi podania i w zasadzie pokrywa się z działaniem rekreacyjnym.

aviomarin działa tylko na nudności pochodzenia błędnikowego, nie chemicznego.
  • 3630 / 598 / 1
josef, pozwól ,ze dodam cos od siebie, ex palacza dobrego wtedy czarodzieja- czyli maczanka, wiec sposob podania- inhalacja
Cel- przyjemnosc rekreacja ale stan pozwalajacy na spacerowanie np. Zdarzalo się, że w domu podczas nocnego maratonu przysypiałem, ale niech to bedzie pkt odniesienia. Otóz w czasie pierwszego wariantu spacerującego nie uświadczyłem ani razu sytuacji, gdy mogłbym faktycznie jednoznacznie na to wpaść, dostrzec to bez uprzedzeń i nastawienia. A paliłem to trochę czasu.
Co do przysypek- pewnie gdyby ktos mnie próbował obudzić podczas odcinki, np dzgajac dlugoposem, to mogłbym nie czuc, jednak nie bylo mi to dane sprawdzic, jako ze rzadko az tak sie spalałem, a gdy sie obudzilem na krzesle przed kompem, wywalony z serwera, to zapalała mi się lampka graniczna.
Tyle ode mnie jeśli chodzi o przeciwbólowe działanie maczanki czarodziej (i to tej dobrej a nie obecnej)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 5217 / 924 / 0
Tak jak Retrowirus , wyladowalem z glowa w klawiaturze.
Raz wzialem mocnego fufa ( pierwszy sort) i palilem go na imprezie sylwestrowej mieszajac z alko . Obudzilem sie spiac na kiblu.
Nie wiem ile w tym szczescia w nieszczesciu, a ile miala wplyw metoda palenia oraz czas dzialania tego fufa.
Moze gdyby nie tak krotki czas dzialania vapo i ogolnie samej substancji, to bysmy teraz nie pisali.

Jezeli chodzi o pizde, to jest ona nieziemska. Niesamowita euforia . Niestety jak to z opio bywa, czar pryska zaraz na poczatku i rozwija sie uzaleznienie. Nastepne worki juz nie byly tak smaczne.
Zjazd psychiczny jest dosyc dotkliwy.
Teraz od fentow z daleka .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 139 / 24 / 0
Witam, mam jeszcze jedno pytanie i w sumie ostatnie. Szukałem odpowiedzi ale nie znalazłem.

Czy ktoś wie czy w formie hmm słynnego aplikatora do nosa z Fu-F nadawała by sie do kilkuletniego przechowywania?

Temat opio jest mi obcy i interesuje mnie tu wyłącznie potencjał przeciwbólowy. Jako zwolennik survivalu szukam takiego specyfiku, który w kryzysowej sytuacji jest łatwy w aplikacji i pozwoli na zmniejszenie szoku przez likwidacje bólu i udzielenie sobie pierwszej pomocy jak na poligonie, tam mają swoje osobiste ampułki z morfiną. Dla tego nie wchodzi w gre lodówka. Byłby przechowywany w osobistej apteczce.
Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem;
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali

Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
  • 1360 / 179 / 0
Tramal krople sobie załatw i nie kombinuj jak interesuje cie działanie przeciwbólowe plus ewentualnie rozgryzione 500mg paracetamolu dla wzmocnienia efektu a nie kombinuj z fentanylami. Albo Talvosilen Forte- 30mg kody i 500 paracetamolu w kapsułce, wysypujesz proszek z kapsulki jak chcesz żeby szybko zadzialal, zapijasz ciepla woda i nie boli po chwili. Lub mix tramal krople plus Talvosilen Forte i po 10 minutach masz działanie przeciwbólowe.
mój mail: maykel855@gmail.com
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.