Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
22 lutego 2018czarodziej1337 pisze: czy jeden psik fufu dla osoby bez tolery może coś zrobić?
bede wdzieczny za przyrownanie polecanych prod. do prawilnego sortu z wakacji od pasj
"Rutyna to rzecz zgubna "
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali
Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
aviomarin działa tylko na nudności pochodzenia błędnikowego, nie chemicznego.
Cel- przyjemnosc rekreacja ale stan pozwalajacy na spacerowanie np. Zdarzalo się, że w domu podczas nocnego maratonu przysypiałem, ale niech to bedzie pkt odniesienia. Otóz w czasie pierwszego wariantu spacerującego nie uświadczyłem ani razu sytuacji, gdy mogłbym faktycznie jednoznacznie na to wpaść, dostrzec to bez uprzedzeń i nastawienia. A paliłem to trochę czasu.
Co do przysypek- pewnie gdyby ktos mnie próbował obudzić podczas odcinki, np dzgajac dlugoposem, to mogłbym nie czuc, jednak nie bylo mi to dane sprawdzic, jako ze rzadko az tak sie spalałem, a gdy sie obudzilem na krzesle przed kompem, wywalony z serwera, to zapalała mi się lampka graniczna.
Tyle ode mnie jeśli chodzi o przeciwbólowe działanie maczanki czarodziej (i to tej dobrej a nie obecnej)
"Rutyna to rzecz zgubna "
Raz wzialem mocnego fufa ( pierwszy sort) i palilem go na imprezie sylwestrowej mieszajac z alko . Obudzilem sie spiac na kiblu.
Nie wiem ile w tym szczescia w nieszczesciu, a ile miala wplyw metoda palenia oraz czas dzialania tego fufa.
Moze gdyby nie tak krotki czas dzialania vapo i ogolnie samej substancji, to bysmy teraz nie pisali.
Jezeli chodzi o pizde, to jest ona nieziemska. Niesamowita euforia . Niestety jak to z opio bywa, czar pryska zaraz na poczatku i rozwija sie uzaleznienie. Nastepne worki juz nie byly tak smaczne.
Zjazd psychiczny jest dosyc dotkliwy.
Teraz od fentow z daleka .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czy ktoś wie czy w formie hmm słynnego aplikatora do nosa z Fu-F nadawała by sie do kilkuletniego przechowywania?
Temat opio jest mi obcy i interesuje mnie tu wyłącznie potencjał przeciwbólowy. Jako zwolennik survivalu szukam takiego specyfiku, który w kryzysowej sytuacji jest łatwy w aplikacji i pozwoli na zmniejszenie szoku przez likwidacje bólu i udzielenie sobie pierwszej pomocy jak na poligonie, tam mają swoje osobiste ampułki z morfiną. Dla tego nie wchodzi w gre lodówka. Byłby przechowywany w osobistej apteczce.
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali
Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.