Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
22 lutego 2018czarodziej1337 pisze: czy jeden psik fufu dla osoby bez tolery może coś zrobić?
bede wdzieczny za przyrownanie polecanych prod. do prawilnego sortu z wakacji od pasj
"Rutyna to rzecz zgubna "
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali
Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
aviomarin działa tylko na nudności pochodzenia błędnikowego, nie chemicznego.
Cel- przyjemnosc rekreacja ale stan pozwalajacy na spacerowanie np. Zdarzalo się, że w domu podczas nocnego maratonu przysypiałem, ale niech to bedzie pkt odniesienia. Otóz w czasie pierwszego wariantu spacerującego nie uświadczyłem ani razu sytuacji, gdy mogłbym faktycznie jednoznacznie na to wpaść, dostrzec to bez uprzedzeń i nastawienia. A paliłem to trochę czasu.
Co do przysypek- pewnie gdyby ktos mnie próbował obudzić podczas odcinki, np dzgajac dlugoposem, to mogłbym nie czuc, jednak nie bylo mi to dane sprawdzic, jako ze rzadko az tak sie spalałem, a gdy sie obudzilem na krzesle przed kompem, wywalony z serwera, to zapalała mi się lampka graniczna.
Tyle ode mnie jeśli chodzi o przeciwbólowe działanie maczanki czarodziej (i to tej dobrej a nie obecnej)
"Rutyna to rzecz zgubna "
Raz wzialem mocnego fufa ( pierwszy sort) i palilem go na imprezie sylwestrowej mieszajac z alko . Obudzilem sie spiac na kiblu.
Nie wiem ile w tym szczescia w nieszczesciu, a ile miala wplyw metoda palenia oraz czas dzialania tego fufa.
Moze gdyby nie tak krotki czas dzialania vapo i ogolnie samej substancji, to bysmy teraz nie pisali.
Jezeli chodzi o pizde, to jest ona nieziemska. Niesamowita euforia . Niestety jak to z opio bywa, czar pryska zaraz na poczatku i rozwija sie uzaleznienie. Nastepne worki juz nie byly tak smaczne.
Zjazd psychiczny jest dosyc dotkliwy.
Teraz od fentow z daleka .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czy ktoś wie czy w formie hmm słynnego aplikatora do nosa z Fu-F nadawała by sie do kilkuletniego przechowywania?
Temat opio jest mi obcy i interesuje mnie tu wyłącznie potencjał przeciwbólowy. Jako zwolennik survivalu szukam takiego specyfiku, który w kryzysowej sytuacji jest łatwy w aplikacji i pozwoli na zmniejszenie szoku przez likwidacje bólu i udzielenie sobie pierwszej pomocy jak na poligonie, tam mają swoje osobiste ampułki z morfiną. Dla tego nie wchodzi w gre lodówka. Byłby przechowywany w osobistej apteczce.
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali
Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.