Trochę ciężki bodyload to ogromne szczęście bo w moim przypadku był okropny.
Mam blottery 10mg.
Ale to chyba słabe, czy dawkowanie 2C-E nie waha się w granicach 20-30mg >? Pamiętam w smartshopie kapsułki a 30pln które zawierały 30mg ce-e obie.
Cztery razy większe niż zwykłe blottery.
Ostatnio zjadłem jeden. Trochę słabo było, wcześniej wypiłem 8 piw, 100mg baclofenu i 2mg klona. Ale pomimo tych depresantów, 2C-E dało radę się przebić. Wizualizacje słabe, ale za to miałem zajebisty humor. Napady diabelskiego śmiechu. Taki trochę pijany - psychodeliczny trip.
Następnym razem zjem dwa, bez żadnych depresantów wcześniej.
Mam 2C-E na blotterach (na jednym 10mg).
Chce zarzucić 20 mg, ale te blottery są ogromne kurwa, jak znaczki poczty polskiej.
Da się rozpuścić z papierka substancję czynną, da na pewno.
Może ktos ma jakiś pomysł >? Nie chcę tego w ryju trzymać, aż parzy dziąsła.
2C-E to moja ulubiona fenylka. Jest bardzo mroczna, wizualizacje są takie ciemne, silne oevy. Właśnie po tym czuję ten "klimat".
Nie rozpierdala tak wizualnie jak 2C-P. Bardzo dobry psychodelik. Tylko dawkowanie ma duże.
I nie ma imprezowego nastroju jak po zjebanym 2C-B.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.