Trochę ciężki bodyload to ogromne szczęście bo w moim przypadku był okropny.
Mam blottery 10mg.
Ale to chyba słabe, czy dawkowanie 2C-E nie waha się w granicach 20-30mg >? Pamiętam w smartshopie kapsułki a 30pln które zawierały 30mg ce-e obie.
Cztery razy większe niż zwykłe blottery.
Ostatnio zjadłem jeden. Trochę słabo było, wcześniej wypiłem 8 piw, 100mg baclofenu i 2mg klona. Ale pomimo tych depresantów, 2C-E dało radę się przebić. Wizualizacje słabe, ale za to miałem zajebisty humor. Napady diabelskiego śmiechu. Taki trochę pijany - psychodeliczny trip.
Następnym razem zjem dwa, bez żadnych depresantów wcześniej.
Mam 2C-E na blotterach (na jednym 10mg).
Chce zarzucić 20 mg, ale te blottery są ogromne kurwa, jak znaczki poczty polskiej.
Da się rozpuścić z papierka substancję czynną, da na pewno.
Może ktos ma jakiś pomysł >? Nie chcę tego w ryju trzymać, aż parzy dziąsła.
2C-E to moja ulubiona fenylka. Jest bardzo mroczna, wizualizacje są takie ciemne, silne oevy. Właśnie po tym czuję ten "klimat".
Nie rozpierdala tak wizualnie jak 2C-P. Bardzo dobry psychodelik. Tylko dawkowanie ma duże.
I nie ma imprezowego nastroju jak po zjebanym 2C-B.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.