https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Gówno prawda, 450mg p.o + lekka benzynka na podkład i troche kofeiny albo efedryny i ten dopaminowo-norkowy rush.
:-)
Muszę szczerze powiedzieć że mam respekt do tego preparatu ( legalny bieda keton heh )
Info dla osób które mają problem kupic w aptece wella, weźcie recke od pisarza i z recką w normalnej aptece wam zamowią od gsk bezpośrednio. Faktem jest że trwa to około tygodnia, ale go dostaniemy. Właśnie przed chwilą odebrałem 3 opk 150mg wella, nawet dostałem zniżkę i za całość zaplacilem 342zl
a) wytrzepało mnie po miksie bupry z morfiną, gdzie morfina nawet w ciągu rocznym i dawkach ponad gramowych nic mi nigdy nie zrobiła sama.
b) niweluje ten nacisk na klatkę piersiową, to uczucie ciężaru, i fajnie zbija niezdrowe obsesje.
Do tego efedryna mały łyczek syropku.
Powiem że taki miks jest na 7/10, gdzie dobre koko 10/10.
Wiem że ta substancja może zrobić krzywdę i to bardzo szybko, ale nie mogę tej przemożnej chęci dorzucania się wyzbyć. I tak źle i tak niedobrze, typowe zachowanie po stimach...
Scalono. | STR88
Ale częściej na takim zwale typowym po tym leku jestem nie wiem co się ze mną dzieje poprostu jak nie pobudzony to słaby że z łóżka nie wstanę i nie wiem jak żyć i tak w kółko i klucie dziwne w klatce piersiowej
moj ojciec jak dostal to czul jak ty a pozniej stal sie impreza men .
powoli rzucil fajki i ogarnial ,tym lekiem da sie zbanic ale trudniej niz feta .
Jest to jedyny srodek ,ktory ma na tyle mao skutkow ubocznych ,ze recke dostaniesz szybciej niz na inne leki bez przypalu.
wystarczy byc doroslym i palic lub stwierdzic to ,ze chce sie rzucic po to powstal i depresje atypowa.Jest tez na nia lekiem atypowym antydepresantem.
tylko trzeba dac czas uzupelniac mineraly i witaminy wszystko normuje sie naprawde cierpliwosci.
Nawet moj kuzyn poszedl do lekarza(niestety mimo mlodego wieku mocno pali) powiedzial mu przepisze ci jak ukonczysz 18lat przesluchamy serce,widze nie masz w kartotece jakis chorob ,ktore by eliminowaly przepisanie go Tobie ,wiec przyjdz.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.