Może faktycznie stara się zniknąć, w takim razie trochę jej zjebałem plan
@kebec jak dłużej posiedzisz na tym forum to też przesiąkniesz tym zgniłym, sarkastycznym, czarnym humorem i specyficznym sposobem bycia. Taki mamy tutaj klimat, musisz się przyzwyczaić, bo raczej tego nie zmienisz.
03 października 2017london5 pisze: ].
Ja też zdechne i też będziecie tak pisać. Drugi raz fejku nie będzie, obiecuje.
Coś za wiele mówisz ostatnio o śmierci. Nie zapeszaj. Pamiętaj że na śmierć nie ma mocnych. CosmoDo też był twardym zawodnikiem i nie szanował swojego życia, teraz gryzą go robaki...
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Useless me and useless you...
Kurwa, nadal nie mogę w to uwierzyć...
Zmarł 16 października - w szpitalu, 3 dni później był pogrzeb.
:'(
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.