Może faktycznie stara się zniknąć, w takim razie trochę jej zjebałem plan
@kebec jak dłużej posiedzisz na tym forum to też przesiąkniesz tym zgniłym, sarkastycznym, czarnym humorem i specyficznym sposobem bycia. Taki mamy tutaj klimat, musisz się przyzwyczaić, bo raczej tego nie zmienisz.
03 października 2017london5 pisze: ].
Ja też zdechne i też będziecie tak pisać. Drugi raz fejku nie będzie, obiecuje.
Coś za wiele mówisz ostatnio o śmierci. Nie zapeszaj. Pamiętaj że na śmierć nie ma mocnych. CosmoDo też był twardym zawodnikiem i nie szanował swojego życia, teraz gryzą go robaki...
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Useless me and useless you...
Kurwa, nadal nie mogę w to uwierzyć...
Zmarł 16 października - w szpitalu, 3 dni później był pogrzeb.
:'(
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.