Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9390 / 1830 / 2
19 listopada 2017serotoninowy pisze:
Kurwa myślałem że coś powiesz na ten temat. Olanzapina smyra w chuj receptorów w tym kilka serotoninowych więc jestem ciekaw czy empatogeny bd działać. Póki co zamierzam się dogadać żeby odstawić wenlę i amisulpryd i zostać tylko na 10mg olanzapiny z nadzieją że będzie klepać.
Receptory jak receptory, ale teleki oobnizja poziom acth z ktorego powstaje sero.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/16432682/

Ogolnie od takich lekow trzymam sie z dala.
Pomijajac ich "zbawienne" dzialanie mieszaja w organizmie niesamowicie.
19 listopada 2017serotoninowy pisze:
5 miechów. Chciałem spróbować odstawić cold turkey to po 2 dniach już miałem prądy i okropny ból oraz zawroty głowy. Też się chce zabawić, serotoninergiki to jest to co ja kocham i nie potrafię bez tego żyć , więc jak wziąłem je na wenli i w ogóle nie klepły to się mega wkurwiłem.
Daj znac jak wygasisz calkiem wenle.
A na razie poczytaj o bacopie monieri.
Moje posty na 1 strone przed koncem tematu.

Do tego ginkgo biloba, tryptofan (nie 5htp) i paczuszka witamin B (tylko dobre witaminy a nie jakies musujace smieci. Np sama wit b12- lipa, ale juz metylowana b12 czy cyjanokobalamina to duza roznica)

Do tego rumianek, melisa i waleriana nasennie. Przy grubszych problemach Passiflora.

Dalej.
Potrzeba czegos co wywali nadmiar wapnia. Tu np mala czarna (kofeina).
Po jakims czasie mozna wlaczyc agonistow nmda, zeby uwolnic glutaminian.
*glutaminian przy serotogenikach to tez problem.

Do tego antagonisty nmda, zeby zapobiec wszystkim szkodliwym efektom glu.

O podstawach typu elektrolity nie ma co pisac.

Jest jeszcze uklad cholinergiczny ktory trzeba "naprawic", ale ta rozpiska wyzej to i tak dobre kilka tygodni.
:-D

scalam - JSC
18 listopada 2017Dersu Uzala pisze:
[mention]Stteetart[/mention]
Dużo tego, gubię się pośród tych zależności. Ja przyjąłem taką strategię która dotyczy ketonów, bez względu na profil działania:
- prekursory czyli: l-tyrozyna, po dłuższych maratonach mucuna, jeśli coś co rusza sero to 5-HTP.
- BCAA z glutaminą, AAKG, elektrolity
- na sen melatonina, ZMA, po alfach często jakiś neuroleptyk - olanzapina, ketrel - dobre na "odcięcie" i wyłączenie chorych jazd
- staram się wmusić w siebie jakiś pełnowartościowy posiłek, jeżeli nie dam rady to białko i węgle
- zawsze brałem jakieś usypiające benzo czyli nitrazepam lub klonazepam, ale chyba w świetle tego co pisałeś tutaj i gdzie indziej chyba z tego zrezygnuję, myślę że będę wrzucał tylko zolpidem, co o tym sądzisz?
Po raz kolejny.
Benzo obnizaja wydajnosc gaba - gaba chroni nas przed jazdami.
Pirolidyki czy hex - dzialaja jako NDRi. Czyli podnosza mozliwosci dopy i nor-adrenaliny.

Teraz pytanie - co sie bedzie dziac jak stale bedziesz obnizac gaba a upregulowac dopamine i noradrenaline.
Do tego dochodzi zaburzona konwersja glutaminianu w gaba.

Na pewnym poziomie juz nawet alkohol zamiast pomagac schizuje.

Neuroleptyki znow blokuja receptory. Pirolidyki sa inhibitorami wychwytu zwrotnego wiec mozliwosci receptorow podnosza posrednio- poprzez zablokownie rozpadu.
Tutaj problemem jest to ze "gotuja sie" bialka wyvhwytu zwrotnego.

Neuroleptyki poglebia te zmiany.

Suplementow typu gainery czy wpc bym nie stosowal. Za duzo cukru.

W wiekszosci stosujecie metody dorazne. Cos co pomoze dzis czy jutro.
A co dalej?

Ps aakg odstaw. Jednym z czynnikow ktore podbijaja toksycznosc glutaminianu jest tlenek azotu.

scalam - JSC
18 listopada 2017Matrixar pisze:
Ja bym raczej celował w dwa tygodnie przerwy i maxymalnie po 0.5 cmc
Nie zdajesz sobie sprawy co z nerkami i watroba robia takie dawki.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2017 przez Stteetart, łącznie zmieniany 1 raz.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 191 / 9 / 0
Moja dieta wygląda obecnie tak
- Z rana wyciśnięta połowka cytrynyz wodą i potem jajecznica na oliwie z oliwek
- Po kożadym posiłku sylimarol vita 150 z witaminami z grupy b i essentiale forte
- Magnez, potas, wit D3
- Duża ilość wody
- Wyeliminowanie cukrów prostych
- Warzywa i niewielka ilość owoców
- Przed snem szyszki chmielu i melisa
Coś byś mi jeszcze poradził żeby jak najszybciej mógł wrócić do formy przy schodzeniu z parogenu?
  • 1610 / 55 / 0
Ale to raczej dzielone na pół, 250 mg i za 20-30minut drugie tyle.
(Oczywiście oral)

A to z tymi elektrolitami i wgl to święta racja...
Niewiarygodne jak zwykła mineralna i jakieś sensowne jedzenie (nie tylko w okolicach fazy) może wręcz spowodować że żaden zjazd nie wystąpi.
  • 9390 / 1830 / 2
Sama mineralka was odwodni.
Reszte pytan wrzucajcie w doping mozgu lub sposobach na minimalizacje zejscia.

[mention]Matrixar[/mention] dawkowanie klefa wg badan zaczyna sie od ok 100mg.
Dla ludzi z jakims doswiadczenniem to bodaj 150mg
0,5 gr szczupla osobe bez doswiadczenia moze zabic.
Wchodzić i głosować
  • 1610 / 55 / 0
Ostatnio faktycznie troche wyszczuplałem... Ale bez przesady. Brałem wczoraj w nocy podajże z 500 ale działanie dosyć słabe i krótkie... A tydzień przerwy i brałem tylko kilka razy. Może powinienem w nos?

Może zabić ale myślę że w takiej ilości jest to bardzo mało prawdopodobne...
Zwłaszcza że na jeden raz 500 to faktycznie za dużo, ale nie mówimy tu o jednej wrzucie
  • 9390 / 1830 / 2
Wroc do wpisu o benzo.
Za jakis czas juz tolerka nie bedzie problemem.
Mozesz podawac jak chcesz poki nie ogarniesz glownego problemu to marnujesz towar.
Wchodzić i głosować
  • 1610 / 55 / 0
Możesz sprostować te trzy zdania?
  • 9390 / 1830 / 2
Benzo blokuja odbudowe tolerki.
Tzn odbudowujesz baaaardzo powoli.
Za jakis czas bedziesz wrzucac wiecej a efekt bedzie coraz gorszy.

Ktos tam pisal, ze przy eti nie ma problemu.
Tylko, ze eti siedzi bardzo krotko.

Stad bezsensu wogole takie pisanie a i samo eti do serotogenikow bezsensu.
scalam, ale wkurwiasz mnie już tą ilością postów jakie muszę za Ciebie scalać :D - JSC
I na koniec
neurotoksycznosc-mefedronu-t52022.html
Przejrzyjcie temat wyzej...

I tak czesc tych badan wiaze sie z 4cmc.
Wchodzić i głosować
  • 1610 / 55 / 0
Nie używam benzo, tolerka i zjazdy pewnie przez prawie złe odżywianie, ale to jest coś dziwngo. Jeśli główny problem to tolerka to nie powinienem jej mieć i tak.
Wgl w jakim celu my piszemy :d

Na razie odstawiam w pizdu... Chyba.
Pewnie jak minie tydzień to organizm zczai że to już czas, jak wczoraj
  • 280 / 20 / 0
nie zczai tylko oszuka, bo to jednak zbyt krótka przerwa na odbudowę; a zresztą prędzej głowa aniżeli organizm. życzę skutecznego odstawienia :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.