Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 190 / 9 / 0
Brałem paro prze miesiąc w dawce 60 mg. Nie biorę teraz w ogóle od 5 dni. Jest ktoś mi wstanie powiedzieć czy klef podziałał by na mnie jak należy jak bym go wziął teraz? Czy musze jeszcze z tym się wstrzymać. Jeszcze czuje uboki schodzenia z paro
  • 4894 / 853 / 0
Raczej nie zadziała , paro długo siedzi w organiźmie. Minimum 2tyg przerwy , optymalnie 3 tyg a żeby na pewno było si to miesiąc. Jak chcesz to próbuj ale wątpię że zadziała.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 9 / 0
No własnie też tak myśle a nie chcę bez sensu marnować tematu. Kusi mnie mocno ale trzeba będzie jeszcze poczekać :-/
  • 280 / 20 / 0
wyczekane smakuje lepiej!
  • 4894 / 853 / 0
No ja ostatnio zmarnowałem 0,5g 4cmc i 0,2g 3cmc wrzucając na wenlafaksynie. Zero działania. Zszedłem teraz na 150mg z 225mg i zero uboków. W czwartek mam wizytę u psychola i w tym dniu zamierzam łyknąć już tylko 75mg. Chce jak najszybciej się pozbyć tej wenli ale nie przeżywając horroru związanego z odstawką.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 9 / 0
Znam ten ból. Ja zmniejszyłem paro z 60mg do 40mg brałem tak 4 dni i odstawiłem od razu i teraz się męcze z ubokami (prądy, co chwile zawroty głowy i bezsenność) ale da się przeżyć. Ta obojętność i znieczulica na paro już mnie dobijała. A człowiek już chce się pobawić po dwu miesięcznej przerwie od wszystkiego
Ile czasu brałeś wenylo?
  • 4894 / 853 / 0
5 miechów. Chciałem spróbować odstawić cold turkey to po 2 dniach już miałem prądy i okropny ból oraz zawroty głowy. Też się chce zabawić, serotoninergiki to jest to co ja kocham i nie potrafię bez tego żyć , więc jak wziąłem je na wenli i w ogóle nie klepły to się mega wkurwiłem.
  • 1893 / 180 / 0
19 listopada 2017serotoninowy pisze:
[mention]Dersu Uzala[/mention]

I empatogeny takie jak 4cmc , 3cmc , MDMA klepią Cię normalnie na tym twoim combo leków?
Trudno powiedzieć bo już się w to nie bawię
  • 4894 / 853 / 0
Kurwa myślałem że coś powiesz na ten temat. Olanzapina smyra w chuj receptorów w tym kilka serotoninowych więc jestem ciekaw czy empatogeny bd działać. Póki co zamierzam się dogadać żeby odstawić wenlę i amisulpryd i zostać tylko na 10mg olanzapiny z nadzieją że będzie klepać.
  • 190 / 9 / 0
5 miechow to już trochę za długo żeby odstawiać w ten sposób. Ja odstawiłem tak kiedyś paro po 8 miesiącach brania 40 mg i nie wyobrażam sobie przechodzić przez to kolejny raz. Widzę że siedzimy w tym gównie razem. Ja w sytuacjach kryzysowych zarzucam wieczorami eti w niewielkich dawkach (polecam od bohatera) wiem żę ratowanie się benzo w takich sytuacjach to głupota ale jak się to robi z umiarem w niewielkich ilościach i tylko w okresie przejsciowym w odstawianiu antydepresantow to jak najbardziej polecam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.