ODPOWIEDZ
  • 180 / 4 / 0
Re: U-47700
Nieprzeczytany post autor: J-23 »
Nie czuję żeby Ulka była jakoś strasznie toksyczna, po 1,5 miesiąca stosowania jedyne co zauważam to że czasami ciężej mi przywołać dane słowo. Ten objaw jednak pojawił się jednego dnia tylko , wprawdzie parę razy więc na pewno to przez U. Generalnie opiaty są mniej toksyczne od stymulantów. B-ketony dużo bardziej niszczą śluzówkę, moja obecnie się już przyzwyczaiła i nawet nie krwawi nic. Najgorzej jak nos jest zapchany i nie można się porobić, wtedy to jest poważny problem.
Absolutnie rozumiem osoby, którym U nie przypadłą do gustu, faza jest specyficzna i z czasem nudna. Zamiast jednak wywalać do kibla proponuję moją pomoc w utylizacji. Zaopiekuję się Urszulką najlepiej jak będę potrafił, a i kibel na tym zyska bo U podobnie jak wyżera śluzówkę może wypalać kanalizację ;]
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 14 / 1 / 0
Potwierdzam, sort b2 o wiele lepszy niż u drapieżnika, 2x mniejsze dawkowanie, ale nadal sedacja>euforia. Czego oni do tego nie dosypują :wall:
Nowy TrzymamSzafe. Tylko, że przestałem tę szafę trzymać.
One pill makes you larger, and one pill makes you small
And the ones that mother gives you, don't do anything at all
  • 1660 / 301 / 0
10 września 2017kibelzpolka pisze:
To, co to scierwo robi ze sluzowka nawet bez olimpijskich dawek... Plus bardzo szybko znika jakakolwiek euforia, zostaje sedacja, ujebanie motoryki, oczoplas jak po zbyt duzej ilosci alko i brak mozliwosci robienia czegokolwiek pod wplywem. - przeklejam fragment posta z wątku vendora.
Po 8 dniach przerwy wrzucilem doustnie i bezsennosc wrocila, roztrzepanie na maksa i dziwaczne dzialanie - cale 1,5g poszlo do kosza i raczej nie wroce do tego, chyba ze wroca ochy i achy wraz z nowym-starym sortem. Nic tak nie zniszczylo mi rytmu snu, juz dobre 2 tygodnie nie przesypiam nocy jednym ciagiem, nawet podczas tygodniowej odstawki. Nawet snilo mi sie to gowno.
Tak, to cholerstwo pięknie niszczy naturalny sen. Ja wróciłem do normalnego rytmu dopiero po ok. tygodniu, ale też tylko dlatego, że zacząłem kodę brać, bo inaczej nie szło spać, a jak się kładłem to zaraz musiałem biec do kibla bo sranie goniło. Nawet jakbym zasnął, to bym się zaraz obudził albo osrał ;-)

@J-23
Jeszcze trochę pobierz, zobaczysz będziesz bardzo żałować. To nie jest opiat, tylko syntetyczny opioid. Nie sposób porównać jego toksyczność z morfiną, bo to chujostwo działa też na inne receptory. Parę dni brania i temperatura 39 stopni, to nie jest normalne. Po każdym zjeździe stymulantowym lepiej się czułem niż na zjeździe z tego. Psychicznie byłem do niczego, chciałem tylko leżeć, a i tak nie mogłem spać, zimno w chuj no i z nosa oraz dupska woda. I to po niecałym tygodniu brania. Dla mnie tragedia, jest masa lepszych i mniej szkodliwych opio.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 14 / 1 / 0
12 września 2017Winny pisze:
Ja pierdole, Ty nie wiesz o czym mówisz idioto. Masz porównanie? Nie? Zamykasz pysk elo.
Tak, mam. Z sortem rok temu, po 20mg zapadałem od razu w sen z przedawkowania. Ten na podkładzie z klonów i dawkach 40mg nie robi wrażenia %-D Tolerkę jakąś mam, brałem kodeinę(900mg) i tramal (1,5g). Ale Ulka nadal działa przyjemnie, skręta znosi, więc to na pewno opioid. Nie ma tej euforii co prawda, ale daje energię do działania w małych dawkach. Ojej, ktoś inaczej reaguje na dragi niż ja, pewnie się nie zna, kretyn. elo

Tylko co to robi z nosem, 2C-P czy DPT już łatwiej sniffnąć :old:
Nowy TrzymamSzafe. Tylko, że przestałem tę szafę trzymać.
One pill makes you larger, and one pill makes you small
And the ones that mother gives you, don't do anything at all
  • 180 / 4 / 0
Re: U-47700
Nieprzeczytany post autor: J-23 »
Sedacja zamiast euforii pojawia się gdy jest się w ciągu, tak mi się wydaje. Generalnie po 12h skręta przez 2-3 dni U klepie jak złoto.
Sort od drapieżnika nie powodował u mnie efektów przedawkowania, a od innych zazwyczaj taki objaw się pojawiał. W sumie to lepiej, choć znaczy że towar słabszy.
Od miesiąca budzę się w nocy parę razy, sypię i później zasypiam jak dziecko. Lubię to, fajny sny są po tym. Jak się skończy to będę przeklinał, z tego co piszecie tydzień, mam nadzieję ze to odległy tydzień...
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 1660 / 301 / 0
@J-23
Braliśmy więc z tego samego źródła. Otóż, jak mówisz, sedacja pojawia się, ALE dopiero przy zmniejszeniu stężenia Uli w osoczu. A wiadomo, my kompulsywnie sniffamy, więc tak długo jak dociągamy, tak długo mamy powera. A na wieczór fantastyczne spanie, nie mogę zaprzeczyć. To dla mnie jest lepszy środek na spanie niż jakiekolwiek benzo lub Z-drugs.
Co do skręta, ty się nie nastawiaj na to co ja miałem. Ty deklarujesz, że walisz to ponad miesiąc - nawet w rozcieńczeniu, to dorobiłeś się silniejszego uzależnienia, niż byś walił heroinę. Nie chciałbym być w twoich butach jak się zacznie skręt - lepiej ogarniaj buprę, bo będzie hardo.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 607 / 25 / 0
Właśnie dlatego, że różne opinie i fakty można wyczytać co do tego syntetycznego opioidu to będzie ostatni gramik bo załapałem się na ostatnie sztuki B2. Zbanowany w Chinach także będą szukać nowości BUCe czy inne MAFy. Ostrożnie z tymi nowościami...

P.S. Boje się opio skrętów więc nie wpadam w ciągi... Co innego benzo. %-D

Teraz pytanie:

Odpuściłem kwete (nie znam interakcji) dziś bo sobie Ulkuje, mix z benzo nie zrobi mi krzywdy? Mam energetyka, żeby nie jebnąć w klawiaturę. :-D
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 510 / 53 / 1
Ja bym walnął mniejszą dawkę benzo niż zazwyczaj, no i sam miks nic specjalnego, przynajmniej z klonami.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
Nie przesadz z klonami bo ciebie zmuli i zasniesz i przespisz noddy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 607 / 25 / 0
Wezmę pół albo całą tabletkę 2mg clona do 4 alpry. Pije sporo energoli, więc powinienem dać radę.

P.S. Oczywiście pod U-47700 z prawilnego źródła, u którego już nie będzie tego produktu (B2).
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).