Absolutnie rozumiem osoby, którym U nie przypadłą do gustu, faza jest specyficzna i z czasem nudna. Zamiast jednak wywalać do kibla proponuję moją pomoc w utylizacji. Zaopiekuję się Urszulką najlepiej jak będę potrafił, a i kibel na tym zyska bo U podobnie jak wyżera śluzówkę może wypalać kanalizację ;]
One pill makes you larger, and one pill makes you small
And the ones that mother gives you, don't do anything at all
10 września 2017kibelzpolka pisze: To, co to scierwo robi ze sluzowka nawet bez olimpijskich dawek... Plus bardzo szybko znika jakakolwiek euforia, zostaje sedacja, ujebanie motoryki, oczoplas jak po zbyt duzej ilosci alko i brak mozliwosci robienia czegokolwiek pod wplywem. - przeklejam fragment posta z wątku vendora.
Po 8 dniach przerwy wrzucilem doustnie i bezsennosc wrocila, roztrzepanie na maksa i dziwaczne dzialanie - cale 1,5g poszlo do kosza i raczej nie wroce do tego, chyba ze wroca ochy i achy wraz z nowym-starym sortem. Nic tak nie zniszczylo mi rytmu snu, juz dobre 2 tygodnie nie przesypiam nocy jednym ciagiem, nawet podczas tygodniowej odstawki. Nawet snilo mi sie to gowno.
@J-23
Jeszcze trochę pobierz, zobaczysz będziesz bardzo żałować. To nie jest opiat, tylko syntetyczny opioid. Nie sposób porównać jego toksyczność z morfiną, bo to chujostwo działa też na inne receptory. Parę dni brania i temperatura 39 stopni, to nie jest normalne. Po każdym zjeździe stymulantowym lepiej się czułem niż na zjeździe z tego. Psychicznie byłem do niczego, chciałem tylko leżeć, a i tak nie mogłem spać, zimno w chuj no i z nosa oraz dupska woda. I to po niecałym tygodniu brania. Dla mnie tragedia, jest masa lepszych i mniej szkodliwych opio.
12 września 2017Winny pisze: Ja pierdole, Ty nie wiesz o czym mówisz idioto. Masz porównanie? Nie? Zamykasz pysk elo.
Tylko co to robi z nosem, 2C-P czy DPT już łatwiej sniffnąć :old:
One pill makes you larger, and one pill makes you small
And the ones that mother gives you, don't do anything at all
Sort od drapieżnika nie powodował u mnie efektów przedawkowania, a od innych zazwyczaj taki objaw się pojawiał. W sumie to lepiej, choć znaczy że towar słabszy.
Od miesiąca budzę się w nocy parę razy, sypię i później zasypiam jak dziecko. Lubię to, fajny sny są po tym. Jak się skończy to będę przeklinał, z tego co piszecie tydzień, mam nadzieję ze to odległy tydzień...
Braliśmy więc z tego samego źródła. Otóż, jak mówisz, sedacja pojawia się, ALE dopiero przy zmniejszeniu stężenia Uli w osoczu. A wiadomo, my kompulsywnie sniffamy, więc tak długo jak dociągamy, tak długo mamy powera. A na wieczór fantastyczne spanie, nie mogę zaprzeczyć. To dla mnie jest lepszy środek na spanie niż jakiekolwiek benzo lub Z-drugs.
Co do skręta, ty się nie nastawiaj na to co ja miałem. Ty deklarujesz, że walisz to ponad miesiąc - nawet w rozcieńczeniu, to dorobiłeś się silniejszego uzależnienia, niż byś walił heroinę. Nie chciałbym być w twoich butach jak się zacznie skręt - lepiej ogarniaj buprę, bo będzie hardo.
P.S. Boje się opio skrętów więc nie wpadam w ciągi... Co innego benzo.
Teraz pytanie:
Odpuściłem kwete (nie znam interakcji) dziś bo sobie Ulkuje, mix z benzo nie zrobi mi krzywdy? Mam energetyka, żeby nie jebnąć w klawiaturę. :-D
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
P.S. Oczywiście pod U-47700 z prawilnego źródła, u którego już nie będzie tego produktu (B2).
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.