wez 150mg, po takim rajdzie dxmowym powinno cie zajebiscie wygrzac, mnie zawsze dobrze grzeje gdy dzien wczesniej zarzuce duzo DXM a ty to robiles az 4 dni pod rzad
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
chyba pomysle o benzo
jesli juz to tylko i wylacznie slabe benzo na poczatek, rolki, Klorazepan, to tyle ode mnie. Bo ja nie doczytalem a zaczalem wpierdalac alpre, co prawda juz na finiszku odstawienia ale redukcja dawek zajela mi kupe czasu (+ do tego z krotkiej alpry schodzi sie np. dlugim benzo, czyli jesz 2 benzo naraz)
oj o benzo mozna pisac, maja wiele plusow ale minusy tez maja
The dream is gone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
The dream is gone
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.