- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
a tak na poważnie to niech będzie amfetamina+benzodiazepiny(jak dla mnie najlepiej do fety pasuje alprazolam)
trampki+alko
trampki+nikotyna (np cygaro)
3 powyzsze najlepiej razem ;]
dex+benzo
wodka+redbull
oon pisze: a co sadzicie o mixie dxm + zolpidem w 2h fazy albo na zejsciu ? próbował ktoś ?
ekstazka+browar - pod koniec tripa dobrze jest się konkretnie spalić, bo wczasie fazy na pixach
nie lubie THC, bo wydaje mi się, że ściąga mi fazke z dropów
ziółko+browar - zawsze alko zwiększa u mnie moc zioła, takie wrażenie, poprzez zwiękwszenie zajebu
w bani huehue
wódka+redbull - niebezpieczny mix, ale coraz częściej go stosuję
Podobno niezły mixiorem jest poł grzybów/LSD+ekstazka - taka słodka podróż pododno bo jeszcze
niepróbowałem ;-)
notanotuj:
...
3g ruty stepowej i 30 suszonych grzybów + cybuch mj i odrobina salvi.
|_________________________________| |____________________|
| |
wcześniej wspomniana grupa 1 (pierwsza) później wspomniana grupa 2 (druga)
Po prostu KURWA RAJ!
...
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.