Jak dawkowac 5htp, na czczo, przed snem? Proszę o pomoc
Nie miesza przy SERT więc ma mniejszy potencjał do wywoływania takich efektów, ale nie znaczy to że zerowy.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
misspill pisze:Po 750mg moklobemidu dziennie psychotyzuję.
Mysle, ze mozna spokojnie sprawdzic 5-htp, zwlaszcza gdy bierze sie lek na serotonine. Ja teraz biore do Wellbutrinu i Trittico 200 mg na noc i mam wrazenie, ze ma jakies tam dzialanie, ktore przejawia sie glownie w regulacji snu. Bede bral jeszcze przez dlugi czas, bo mam duzo tabsow. Potem odstawie i zobaczymy, czy bedzie jakas roznica.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.