Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 119 / 4 / 0
Planuje na ostatni miesiąc regeneracji nabyć 5htp, 5-hydroksytryptofan to jest ten pożądany? bo niektórzy oferują tryptofan jako 5htp.

Jak dawkowac 5htp, na czczo, przed snem? Proszę o pomoc
  • 241 / 6 / 0
Ten środek nie wywołuje żadnych złych myśli na początku brania? Te wszystkie cuda na depresje które przepisują psychiatrzy zawsze koncza się u mnie tak mocnymi myślami samobójczymi, że od razu kończyłam terapię nimi.
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1147 / 227 / 7
Nie cytuj posta bezpośrednio przed Twoim, wycięto cytat - Reisende

Nie miesza przy SERT więc ma mniejszy potencjał do wywoływania takich efektów, ale nie znaczy to że zerowy.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 3454 / 1110 / 0
Taka suplementacja do leków antydepresyjnych jest niczym.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 6156 / 431 / 12
Przy moklobemidzie suplementacja 5-HTP akurat daje mocne efekty, tylko trzeba wrzucać najpierw moklo, a potem 5-HTP. Najlepiej 100mg w godzinę po każdej dawce moklo.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 75 / 2 / 0
Kilka dni temu zjadłem ponad 5g 5-htp na raz. Dwa dni byłem senny, wyluzowany i miałem bardzo realistyczne sny. Snów podczas spania było bardzo dużo i wpadałem w nie jak by od razu po zaśnięciu. Sny tak realistyczne, że prawie nie wiedziałem kiedy to jawa a kiedy sen. Były też sny świadome. Dawka duża bo się wkurwiłem tego dnia i mi coś odjebało, żeby tyle zjeść. :rolleyes:
  • 3406 / 534 / 0
To ładnie zajebałeś, jednorazowo jeszcze przejdzie ale raczej nie powtarzaj tego za często, chociaż te sny bardzo mnie zaciekawiły - jak trip jakiś.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3454 / 1110 / 0
Ponoć 5HTP z moklobemidem daje bardzo dobre efekty? Próbować?

I jeszcze jedna kwestia, jak to się ma do psychotyzowania? Po 750mg moklobemidu dziennie psychotyzuję.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 6156 / 431 / 12
misspill pisze:
Ponoć 5HTP z moklobemidem daje bardzo dobre efekty? Próbować? […] Po 750mg moklobemidu dziennie psychotyzuję.
Nie próbuj – ten miks jest bezpieczny tylko przy niskich dawkach obu elementów.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 410 / 23 / 0
misspill pisze:
Po 750mg moklobemidu dziennie psychotyzuję.
Jak sie to przejawia?

Mysle, ze mozna spokojnie sprawdzic 5-htp, zwlaszcza gdy bierze sie lek na serotonine. Ja teraz biore do Wellbutrinu i Trittico 200 mg na noc i mam wrazenie, ze ma jakies tam dzialanie, ktore przejawia sie glownie w regulacji snu. Bede bral jeszcze przez dlugi czas, bo mam duzo tabsow. Potem odstawie i zobaczymy, czy bedzie jakas roznica.
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.