Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Carlosgago pisze:Czytam sobie ten wątek i takie mam pytanie. Co jest lepsze na dyskoteke? MDMA czy MDA? Ludzie piszą że MDA lepsze ale droższe natomiast jak kiedyś sie jadlo groszki to były tanie natomiast teraz groszki z MDMA sa droższe. Może mi ktoś to wytlumaczyc?
MDA niby ~2x droższe od MDMA, ale co z tego, jak po 100 mg MDA się bawisz 6-8h świetnie, a po 150 MDMA masz fazę na 2-3h i nie aż takiej jakości
- KURWA gdzie moje piwo?
szukam szukam i mam a potem znów co ja tu robie ? XD
EDIT: dorzuciłem teraz pół pixa czekam na efekty
Edit2 : nic nie widze
tur3k pisze:Ponawiam swoje pytanie - czy ktoś po MDMA (w moim przypadku 170mg i dorzucone po godzinie 85mg) doświadczył kilkunastosekundowego rwania się filmu przy jednoczesnym pełnym ogarze ? Tak jakby pamięć robocza mi się wyłączała na te krótkie chwile, idę, rozmawiam z kimś, sto metrów dalej myśl "jak ja się tutaj znalazłem ?", parę sekund namysłu "a, tędy szedłem". Z czego to może wynikać ?
generalnie za dużo serotoniny wyłapałeś, możliwe że miałeś mały ZS.
you need to stop using MDMA for a long time :)
Just like that, one, two, three, four...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.