Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Carlosgago pisze:Czytam sobie ten wątek i takie mam pytanie. Co jest lepsze na dyskoteke? MDMA czy MDA? Ludzie piszą że MDA lepsze ale droższe natomiast jak kiedyś sie jadlo groszki to były tanie natomiast teraz groszki z MDMA sa droższe. Może mi ktoś to wytlumaczyc?
MDA niby ~2x droższe od MDMA, ale co z tego, jak po 100 mg MDA się bawisz 6-8h świetnie, a po 150 MDMA masz fazę na 2-3h i nie aż takiej jakości
- KURWA gdzie moje piwo?
szukam szukam i mam a potem znów co ja tu robie ? XD
EDIT: dorzuciłem teraz pół pixa czekam na efekty
Edit2 : nic nie widze
tur3k pisze:Ponawiam swoje pytanie - czy ktoś po MDMA (w moim przypadku 170mg i dorzucone po godzinie 85mg) doświadczył kilkunastosekundowego rwania się filmu przy jednoczesnym pełnym ogarze ? Tak jakby pamięć robocza mi się wyłączała na te krótkie chwile, idę, rozmawiam z kimś, sto metrów dalej myśl "jak ja się tutaj znalazłem ?", parę sekund namysłu "a, tędy szedłem". Z czego to może wynikać ?
generalnie za dużo serotoniny wyłapałeś, możliwe że miałeś mały ZS.
you need to stop using MDMA for a long time :)
Just like that, one, two, three, four...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.