Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Sorrry możecie usunąc tego posta te piguły działają z opuźnieniem :D
Niektórzy moi kumple jak po godzinie nie zadziala ida spac a to jest duzy blad poniewaz pizda wskoczy ale pozno.
Kiedys jak brałem z pewnego źródla białe pentagramy to pizda zawsze mi wskakiwała po równych 2h.
Teraz jak załatwiam z innego źródla to normalnie po 40-45 minutach, więc róznie to jest z tymi tabletkami.
Lepiej nie usuwac tego posta bo moze on pomoc niektórym amatorom tabletek :-D
Jeśli w pigułce jest MDMA/MDA, to napewno podziała. Jeśli coś innego - to nie podziała jak powinna.
Jeśli w pigułce jest za mało MDMA/MDA to nie zadziała jak powinna.
Jeśli w pigułce jest MDMA/MDA, ale jest powleczona grubą warstwą to podziała, ale wejdzie po dłuższym czasie.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Dziwna sprawa....
Pierwszy raz raczyłem się trzema iksami (xxx) i nie odczułem żadnego efektu, mimo iż widziałem, że kumpli (którzy mieli już jakieś doświadczenie z tym środkiem) poczesało. Widać było po nich ewidentnie, wtedy akurat nie wyolbrzymiali. A zdziwienie było tym większe, że był to mój debiut z xtc a efektu żadnego. Sprawa pozostała nie wyjaśniona :].
W pozostałych przypadkach rzeczywiście mogli wyolbrzymiać (dość częste, niezrozumiałe przeze mnie zjawisko).
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
PS. staraj sie przyjmowac na psuty zaladek
jesli polykasz to rozkrusz
po wciagnieciu dziala mocniej ale krucej hehe
K...wa siedze wlasnie i zdycham! cos mi sie ciezko oddycha i wogole cisnienie mam jakies, serce boli troche, wczoraj jadlem te zasrane krzyze! A zdrowy jestem, gralem w pilke teraz regularnie chodze na silownie i zwala jak nie wiem! Coz mi moze byc??!!
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.