Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Sorrry możecie usunąc tego posta te piguły działają z opuźnieniem :D
Niektórzy moi kumple jak po godzinie nie zadziala ida spac a to jest duzy blad poniewaz pizda wskoczy ale pozno.
Kiedys jak brałem z pewnego źródla białe pentagramy to pizda zawsze mi wskakiwała po równych 2h.
Teraz jak załatwiam z innego źródla to normalnie po 40-45 minutach, więc róznie to jest z tymi tabletkami.
Lepiej nie usuwac tego posta bo moze on pomoc niektórym amatorom tabletek :-D
Jeśli w pigułce jest MDMA/MDA, to napewno podziała. Jeśli coś innego - to nie podziała jak powinna.
Jeśli w pigułce jest za mało MDMA/MDA to nie zadziała jak powinna.
Jeśli w pigułce jest MDMA/MDA, ale jest powleczona grubą warstwą to podziała, ale wejdzie po dłuższym czasie.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Dziwna sprawa....
Pierwszy raz raczyłem się trzema iksami (xxx) i nie odczułem żadnego efektu, mimo iż widziałem, że kumpli (którzy mieli już jakieś doświadczenie z tym środkiem) poczesało. Widać było po nich ewidentnie, wtedy akurat nie wyolbrzymiali. A zdziwienie było tym większe, że był to mój debiut z xtc a efektu żadnego. Sprawa pozostała nie wyjaśniona :].
W pozostałych przypadkach rzeczywiście mogli wyolbrzymiać (dość częste, niezrozumiałe przeze mnie zjawisko).
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
PS. staraj sie przyjmowac na psuty zaladek
jesli polykasz to rozkrusz
po wciagnieciu dziala mocniej ale krucej hehe
K...wa siedze wlasnie i zdycham! cos mi sie ciezko oddycha i wogole cisnienie mam jakies, serce boli troche, wczoraj jadlem te zasrane krzyze! A zdrowy jestem, gralem w pilke teraz regularnie chodze na silownie i zwala jak nie wiem! Coz mi moze byc??!!
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.