Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Sorrry możecie usunąc tego posta te piguły działają z opuźnieniem :D
Niektórzy moi kumple jak po godzinie nie zadziala ida spac a to jest duzy blad poniewaz pizda wskoczy ale pozno.
Kiedys jak brałem z pewnego źródla białe pentagramy to pizda zawsze mi wskakiwała po równych 2h.
Teraz jak załatwiam z innego źródla to normalnie po 40-45 minutach, więc róznie to jest z tymi tabletkami.
Lepiej nie usuwac tego posta bo moze on pomoc niektórym amatorom tabletek :-D
Jeśli w pigułce jest MDMA/MDA, to napewno podziała. Jeśli coś innego - to nie podziała jak powinna.
Jeśli w pigułce jest za mało MDMA/MDA to nie zadziała jak powinna.
Jeśli w pigułce jest MDMA/MDA, ale jest powleczona grubą warstwą to podziała, ale wejdzie po dłuższym czasie.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Dziwna sprawa....
Pierwszy raz raczyłem się trzema iksami (xxx) i nie odczułem żadnego efektu, mimo iż widziałem, że kumpli (którzy mieli już jakieś doświadczenie z tym środkiem) poczesało. Widać było po nich ewidentnie, wtedy akurat nie wyolbrzymiali. A zdziwienie było tym większe, że był to mój debiut z xtc a efektu żadnego. Sprawa pozostała nie wyjaśniona :].
W pozostałych przypadkach rzeczywiście mogli wyolbrzymiać (dość częste, niezrozumiałe przeze mnie zjawisko).
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
PS. staraj sie przyjmowac na psuty zaladek
jesli polykasz to rozkrusz
po wciagnieciu dziala mocniej ale krucej hehe
K...wa siedze wlasnie i zdycham! cos mi sie ciezko oddycha i wogole cisnienie mam jakies, serce boli troche, wczoraj jadlem te zasrane krzyze! A zdrowy jestem, gralem w pilke teraz regularnie chodze na silownie i zwala jak nie wiem! Coz mi moze byc??!!
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.