Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2976 / 256 / 0
Ostatnio szamałem MDMA w pigułach (małe piaskowo-pomarańczowe kwadraciki, logo youtube chyba na nich było), teoretycznie 170mg substancji w jednej i jedna poszła a godzinę po peaku dorzucone jeszcze pół. Wrzucone na w miarę pusty żołądek, po polizaniu na początku mocno kwaśne, chwilę później odczuwalna średnia gorycz. Gdzieś po godzinie się załadowało, nie było jakoś super mocno do tego stopnia żebym miał nieogar, wręcz przeciwnie. Jedyne co mnie zdziwiło to to, że rwał mi się po nich film, miałem takie trwające od kilkunastu sekund do dwóch minut przeskoki w czasie, tzn idę z kimś, rozmawiam i nagle myśl "jak ja się tutaj znalazłem jak przed chwilą byłem jeszcze tam ?". Jak ktoś oglądał Limitless (film o tabsie NZT to skuma o co mi chodzi - identyczna sytuacja). Nie schizowało to, ale zastanawia mnie czego skutkiem to było, jakieś pomysły ? I czemu tak "słabo" klepło ? Może oczekiwałem bóg wie czego a ta substancja mimo takiej dawki dalej działa subtelnie ? Do tego później "znajomy" stwierdził że jestem blady jak ściana i zaraz upadnę (a czułem się bardzo dobrze zarówno fizycznie jak i psychicznie). Miksowane z niewielką ilością alko, może 100ml wódki tak godzinę przed wrzuceniem molly poszło.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 267 / 0
Carlosgago pisze:
Czytam sobie ten wątek i takie mam pytanie. Co jest lepsze na dyskoteke? MDMA czy MDA? Ludzie piszą że MDA lepsze ale droższe natomiast jak kiedyś sie jadlo groszki to były tanie natomiast teraz groszki z MDMA sa droższe. Może mi ktoś to wytlumaczyc?
MDA to najlepsze do klubu co sobie możesz wyobrazić, no i na jednej dawce można całą noc się bawić, 6 do 8h masz pięknej fazy, przy MDMA masz 2-3h no i jak spróbujesz MDA już to MDMA będziesz miał za taką biedawersję, jak chcesz spróbować obu rzeczy to zdecydowanie najpierw MDMA, bo na odwrót to będziesz zawiedziony ;)

MDA niby ~2x droższe od MDMA, ale co z tego, jak po 100 mg MDA się bawisz 6-8h świetnie, a po 150 MDMA masz fazę na 2-3h i nie aż takiej jakości
  • 1544 / 198 / 0
Zarzuciłem dzisiaj jedna pixe różowe domino pisze to okolo 6h po przyjeciu jest grubo, to moja 1 styczność w pizgułami podobno okolo 150mg MDMA do tego 1g zajebisego palenia i kilka piw , gadka sie klei niesamowicie nie mówiac o muzyce której każdy dzwiek czuje osobno a zarazem naraz i daje to niesamowity efekt
  • 2976 / 256 / 0
Ponawiam swoje pytanie - czy ktoś po MDMA (w moim przypadku 170mg i dorzucone po godzinie 85mg) doświadczył kilkunastosekundowego rwania się filmu przy jednoczesnym pełnym ogarze ? Tak jakby pamięć robocza mi się wyłączała na te krótkie chwile, idę, rozmawiam z kimś, sto metrów dalej myśl "jak ja się tutaj znalazłem ?", parę sekund namysłu "a, tędy szedłem". Z czego to może wynikać ?
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1544 / 198 / 0
ja tak mam teraz jestem w jednym miejscu i cos robie np pije piwo a za chwile nie mam piwa? A robie już zupełnie co innego i takie
- KURWA gdzie moje piwo?
szukam szukam i mam a potem znów co ja tu robie ? XD

EDIT: dorzuciłem teraz pół pixa czekam na efekty

Edit2 : nic nie widze %-D
  • 758 / 44 / 0
tur3k pisze:
Ponawiam swoje pytanie - czy ktoś po MDMA (w moim przypadku 170mg i dorzucone po godzinie 85mg) doświadczył kilkunastosekundowego rwania się filmu przy jednoczesnym pełnym ogarze ? Tak jakby pamięć robocza mi się wyłączała na te krótkie chwile, idę, rozmawiam z kimś, sto metrów dalej myśl "jak ja się tutaj znalazłem ?", parę sekund namysłu "a, tędy szedłem". Z czego to może wynikać ?
to czego szukasz zwie się short-term memory impairment albo memory-zaps ale pod pierwszym znajdziesz więcej info bo to medyczny termin tylko dodaj mdma podczas poszukiwań w googlu.
generalnie za dużo serotoniny wyłapałeś, możliwe że miałeś mały ZS.
you need to stop using MDMA for a long time :)
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 2976 / 256 / 0
I o taką informację mi chodziło, dzięki :) Tak w ogóle to nie sądziłem że po MDMA można mieć ZS,
  • 1544 / 198 / 0
ile trzeba czekać od jednego zarzucenia MDMA do nastepnego? Żeby działało z pełna moca i serotonina zdarzyła sie uzupełnić ?
  • 123 / 7 / 0
2 tygodnie minimum, a najlepiej to miesiąc
  • 370 / 103 / 16
Ogólnie, im dłużej tym lepiej. Trzy miesiące to chyba najbardziej optymalna opcja, ale kto by tyle wytrzymał %-D . Substancja jest ciekawa, ale imo robi zbyt duży bajzel w głowie.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.