Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 672 / 126 / 0
szukamczegos pisze:
Jest mozliwosc aplikowania koksu iv? Jesli tak, to ile?
Tak, jest taka możlwość, jestem wielkim fanem tej metody. Na pierwszy raz nie przekraczaj ok 50mg, naprawdę, bo pierwsze wejście, jest bardzo niesamowite, lecz jeśli przyjmiesz za dużo, to jest ono na tyle niesamowite, że masz obawy czy przypadkiem właśnie nie dostaniesz zawału i wylewu w mózgu jednocześnie.

Uwwaga, jednak jeśli masz zamiar walić "koks" za 150pln po kabciochach to lepiej odpuść w chuj. Znajdź wpierw sensowny produkt i dopiero spróbuj, bo tak to przyjmiesz mefedron, lidokaine/benzokaine, trochę fety i kto wie co jeszcze.

Jak jestes z warszawy to daj znać, przedstawimy się. ;]
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Jak to jest z wchłanialnością kokainy przez inne śluzówki w ciele, niż przez nos? Te w odbycie, pochwie też się nadają? Próbował ktoś? Widziałem w jednym filmie scenę jak kolo smaruje sobie kutasa i wkłada panience? Marnowanie towaru, czy doświadczenie warte uwagi? Wie ktoś?
  • 22 / 1 / 0
Częste używanie białej królowej uszkadza przegrodę nosową. W efekcie może się nam dosłownie nos zapaść. Warto spróbować metody "po kolumbijsku" czyli wcierania w dziąsła. Zęby łatwiej i taniej naprawić jednak niż klamkę :)
  • 469 / 29 / 0
Po kolumbijsku to wdychanie przez rurkę. Wcieranie w dziąsłu to raczej średni sposób, po pierwsze nie sposób wetrzeć całego materiału jaki byś bezproblemowo wciągnął a po drugie po paru miesiącach takiej zabawy po zębach zostałoby wspomnienie, a żeby dojebać nos to trzeba lat i grubego niedbalstwa. Wstawienie zęba jednego to koszt kilku tysięcy więc cenowo też drożej wychodzi wstawić kilka zębów niż zoperować przegrodę - którą notabene - powinni Ci zoperować z refundacji bo nie mógłbyś oddychać a wstawienia zębów nikt nie zrefunduje.
  • 1857 / 70 / 80
Żeby zapadł się typkowi nos wciągał koks codziennie przez 9 lat, kogo w europie na to stać? Zniszczone zęby od stimów to kwestia kilku miesięcy.

http://www.geekweek.pl/aktualnosci/1055 ... od-kokainy
  • 447 / 50 / 0
Nie jestem kokso maniakiem a zarlem ostatnio 5 lat temu

Kupiony dzisiaj gram
Puder smierdzi nie wiem jakby octem. Na dziaslo mala grudka i znieczula.wszedl po. Okolo 10 minutach zadnego bolu podczas snifu kreska 50 mg okolo wypierdala na poltora godziny cena 80 euro. Bialutenki puderek z malutki grudkami ktore sie rozpadaja pod kartka.
Przezarry jesten rckami i juz nie wie. Dzialac dziala po splywie mam cale gardlo znieczulone, czy to jest koks ?
Mysle ze tak , jakby ktos zdiagnozowal bylbym wdzieczny. Bo zrodlo niepewne :)
Ale wyjebablo czuc dopamine jak sie wylewa ze mnie xd

Zrenice mikro male i bardzo dobry szczesliwy humor xd
  • 400 / 5 / 0
bede mial jedyneczke fishscale, bralem tylko raz cos co mialo byc koksem wiec jak to dawkowac?stimy rozne jadlem aktualnie kilka miesiecy czysty .i jak to jest ze zjazdem i snem?faktycznie mozna zasnac bez problemu?
kazik333@tutanota.com
  • 30 / 2 / 0
Mi tam nigdy nie znieczula ani gardła ani nosa jakoś bardzo, na dziąsło owszem czuje znieczulenie, ale snifem jakoś nie bardzo. Zazwyczaj jest lekko plastyczny niby wilgotny, ale po przejechaniu kartą jest zwykły sypki puder. Zapach też ciężko mi opisać. Chrzan? Benzyna? Możliwe, coś w ten deseń. Jak raz skosztujesz prawdziwy koks to już powinieneś go rozpoznawać. Dawki to max 100mg. Czasami wystarczy 70mg. Zależy od okazji i tego czego oczekujesz. Po dwóch godzinach mniej więcej od ostatniej kreski mam normalny apetyt i mogę zasnąć, choć pewnie i szybciej też by się dało.
  • 12535 / 2431 / 0
Znieczulenie o niczym nie świadczy - dilerzy chętnie dodają lidokainy, która znieczula tak samo.

Mikro źrenice po kokainie?
  • 1857 / 70 / 80
Bigaffe1990 pisze:
Przezarry jesten rckami i juz nie wie. Dzialac dziala po splywie mam cale gardlo znieczulone, czy to jest koks ?
Ja miałem takie same wrażenia na temat koko jak te które opisujesz. Też miałem małe źrenice, nigdy po koko nie miałem wielkich oczu. No i to działanie, czujesz sie dosyć naturalnie w porównaniu do innych narkołyków to prawie jak naturalnie świetny humor a nie chemiczna zajebka.

Moim zdaniem nie ma zjazdu po fishscale, chociaż mnie często bolał brzuch najprawdopodobniej od dodatku inozytolu (substancji do odrobaczania - nieaktywny wypełniacz). Nawet po takiej ilości jak 500mg potrafiłem mieć dyskomfort w brzuchu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.