Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zaznaczam, że nigdy nie byłem fanem benzo i zazwyczaj próbowałem z nimi po prostu odstawiać opio... Zawsze kończyło się większym ćpaniem opio i ćpaniem benzo w opór. Dla mnie z benzo istnieją tylko dwa stany - uczucie niedoćpania i urwany film. Czasami nachodzą mnie myśli ilu rzeczy nie spamiętałem po prostu żyję w błogiej nieświadomości swoich przypałów. Ach... no i jakoś właściwie to nie było ultrawiele razy. Może kilkanaście razy miałem styczność z benzo. Także... nie polecam ludziom, którzy lubią kontrolować to co robią.
TegoOplotąJadowiteŻmije
NieZaznaSercaNormalnegoBicia
NiChwiliMyśliSpokojnejZaŻycia
BędzieWSzaleństwieSzarpałWłasneCiało
RyłPazuramiPodLodowąSkałą
IPókiŻyciaKażdąChwilęStrawi
ŻebyZatruteŹródłoBóluZdławić
Raz najedliśmy się klonów z Dr i Sztigerem.
I buchaliśmy rozpuszczalnik na ulicy z worków.
Psy nas zatrzymały i zabrały nam worki.
Jazda przypominała tą, z Las Vegas Parano - ether trip.
Ale z tym rozpuszczalnikiem to była jazda.
Nawet Księżyc nie buchał, tylko my obaj.
-chcialem walic wlasnorecznie przygotowany roztwor z ketonow iv, mimo ze nie mam zadnego doswiadczenia iv
-chcialem vapowac pv z butelki po piwie mimo ze nigdy nie vapowalem
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
dostalem padaczki i kontuzjowany trafilem do szpitala w obcym miescie., bez ubezpieczenia.
podsumowujac, spore straty materialne oraz zdrowotne, mozgu zwlaszcza szkoda.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.