Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2932 / 243 / 0
Jeśli masz możliwość to miej pod ręką kaptopryl, ponoć DPT mocno wjeżdża na układ krążenia i serducho. Have a nice trip ;)
Dawny nick: tur3k
  • 1342 / 48 / 0
A benzosy w razie czego nie pomogą? Ewentualnie jakiś aspargin ( %-D )?
SESH
  • 1 / / 0
a to DMT mozna gdzies kupic.. bo czytam i fajnie dziala.. i jak to brac bo podobno mozna mieszac ziolami i paloi
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: panAntoni15 »
ja podajac 5meomipt do miesniowo nie odczuwam bodyloadu, nie wiem czym jest to spowodowane, a kumpel na przyklad mial zjebanego tripa przez bodyload takze jest to kwestia osobista.

Dawkowanie im dla "5" mysle ze bedzie dobre 10-15mg dla osob ktore maja srednie doswiadczenie.
Dawke 20-30mg im polecam dla mocno doswiadczonych psychonautow.
  • 49 / 11 / 0
Podawałem DMT iv. Polecam metodę jeżeli ktoś ma kłopoty z waporyzacją. Wejście jest opóźnione o jakieś 2-3s wiec jest czas zdjąć staze i wyjąć igłę. Sam trip dość intensywny trwa około minuty, co za drugim razem wydało mi się przydługo trochę.
  • 4 / / 0
Trochę odkopane. Ostatni weekend 25mg 4-ho-meta + 5mg 5-meo-mipta rozpuszczone w 1.5ml wody. Niepowtarzalne doświadczenie, żadna tryptamina nie dała mi tak intensywnych przeżyć przy sniffie czy p.o jak miks tych dwóch IV. Zdecydowanie polecam :*
Nigdy się nie narkotyzowałem ponieważ sam jestem narkotykiem

Salvador Dali
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.