Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2976 / 256 / 0
Jeśli masz możliwość to miej pod ręką kaptopryl, ponoć DPT mocno wjeżdża na układ krążenia i serducho. Have a nice trip ;)
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
A benzosy w razie czego nie pomogą? Ewentualnie jakiś aspargin ( %-D )?
SESH
  • 1 / / 0
a to DMT mozna gdzies kupic.. bo czytam i fajnie dziala.. i jak to brac bo podobno mozna mieszac ziolami i paloi
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: panAntoni15 »
ja podajac 5meomipt do miesniowo nie odczuwam bodyloadu, nie wiem czym jest to spowodowane, a kumpel na przyklad mial zjebanego tripa przez bodyload takze jest to kwestia osobista.

Dawkowanie im dla "5" mysle ze bedzie dobre 10-15mg dla osob ktore maja srednie doswiadczenie.
Dawke 20-30mg im polecam dla mocno doswiadczonych psychonautow.
  • 54 / 11 / 0
Podawałem DMT iv. Polecam metodę jeżeli ktoś ma kłopoty z waporyzacją. Wejście jest opóźnione o jakieś 2-3s wiec jest czas zdjąć staze i wyjąć igłę. Sam trip dość intensywny trwa około minuty, co za drugim razem wydało mi się przydługo trochę.
  • 4 / / 0
Trochę odkopane. Ostatni weekend 25mg 4-ho-meta + 5mg 5-meo-mipta rozpuszczone w 1.5ml wody. Niepowtarzalne doświadczenie, żadna tryptamina nie dała mi tak intensywnych przeżyć przy sniffie czy p.o jak miks tych dwóch IV. Zdecydowanie polecam :*
Nigdy się nie narkotyzowałem ponieważ sam jestem narkotykiem

Salvador Dali
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.