Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2964 / 250 / 0
Jeśli masz możliwość to miej pod ręką kaptopryl, ponoć DPT mocno wjeżdża na układ krążenia i serducho. Have a nice trip ;)
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 1342 / 48 / 0
A benzosy w razie czego nie pomogą? Ewentualnie jakiś aspargin ( %-D )?
SESH
  • 1 / / 0
a to DMT mozna gdzies kupic.. bo czytam i fajnie dziala.. i jak to brac bo podobno mozna mieszac ziolami i paloi
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: panAntoni15 »
ja podajac 5meomipt do miesniowo nie odczuwam bodyloadu, nie wiem czym jest to spowodowane, a kumpel na przyklad mial zjebanego tripa przez bodyload takze jest to kwestia osobista.

Dawkowanie im dla "5" mysle ze bedzie dobre 10-15mg dla osob ktore maja srednie doswiadczenie.
Dawke 20-30mg im polecam dla mocno doswiadczonych psychonautow.
  • 51 / 11 / 0
Podawałem DMT iv. Polecam metodę jeżeli ktoś ma kłopoty z waporyzacją. Wejście jest opóźnione o jakieś 2-3s wiec jest czas zdjąć staze i wyjąć igłę. Sam trip dość intensywny trwa około minuty, co za drugim razem wydało mi się przydługo trochę.
  • 4 / / 0
Trochę odkopane. Ostatni weekend 25mg 4-ho-meta + 5mg 5-meo-mipta rozpuszczone w 1.5ml wody. Niepowtarzalne doświadczenie, żadna tryptamina nie dała mi tak intensywnych przeżyć przy sniffie czy p.o jak miks tych dwóch IV. Zdecydowanie polecam :*
Nigdy się nie narkotyzowałem ponieważ sam jestem narkotykiem

Salvador Dali
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).