Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2933 / 243 / 0
Jeśli masz możliwość to miej pod ręką kaptopryl, ponoć DPT mocno wjeżdża na układ krążenia i serducho. Have a nice trip ;)
Dawny nick: tur3k
  • 1342 / 48 / 0
A benzosy w razie czego nie pomogą? Ewentualnie jakiś aspargin ( %-D )?
SESH
  • 1 / / 0
a to DMT mozna gdzies kupic.. bo czytam i fajnie dziala.. i jak to brac bo podobno mozna mieszac ziolami i paloi
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: panAntoni15 »
ja podajac 5meomipt do miesniowo nie odczuwam bodyloadu, nie wiem czym jest to spowodowane, a kumpel na przyklad mial zjebanego tripa przez bodyload takze jest to kwestia osobista.

Dawkowanie im dla "5" mysle ze bedzie dobre 10-15mg dla osob ktore maja srednie doswiadczenie.
Dawke 20-30mg im polecam dla mocno doswiadczonych psychonautow.
  • 49 / 11 / 0
Podawałem DMT iv. Polecam metodę jeżeli ktoś ma kłopoty z waporyzacją. Wejście jest opóźnione o jakieś 2-3s wiec jest czas zdjąć staze i wyjąć igłę. Sam trip dość intensywny trwa około minuty, co za drugim razem wydało mi się przydługo trochę.
  • 4 / / 0
Trochę odkopane. Ostatni weekend 25mg 4-ho-meta + 5mg 5-meo-mipta rozpuszczone w 1.5ml wody. Niepowtarzalne doświadczenie, żadna tryptamina nie dała mi tak intensywnych przeżyć przy sniffie czy p.o jak miks tych dwóch IV. Zdecydowanie polecam :*
Nigdy się nie narkotyzowałem ponieważ sam jestem narkotykiem

Salvador Dali
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.