Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
tutaj bardzo ladnie podsumowane wszystkie informacje dotyczace 4mmc. Neurotoksyczny nie byl, a z metabolitami to tez ciekawa sprawa, bo choc jeden z nich byl neurotoksyczny to jego ilosc byla znikoma w porownaniu ilosci ktorej potrzebaby zeby jednorazowo wyrzadzic jakies powazne szkody.
Edit: Tabelka zaktualizowana!
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Ew dobry 4-mpd, ale przy mpd łatwo przegiąc w strone trzesawek.
Z perspektywy czasu - 3/4cmc duzo wiekszy rozpierdziel ale i side effekty wieksze.
Kupuj dalej super doczyszczone sorty i substancje których działanie od zawsze było nijakie (3 i 4 mec)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.