Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
tutaj bardzo ladnie podsumowane wszystkie informacje dotyczace 4mmc. Neurotoksyczny nie byl, a z metabolitami to tez ciekawa sprawa, bo choc jeden z nich byl neurotoksyczny to jego ilosc byla znikoma w porownaniu ilosci ktorej potrzebaby zeby jednorazowo wyrzadzic jakies powazne szkody.
Edit: Tabelka zaktualizowana!
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Ew dobry 4-mpd, ale przy mpd łatwo przegiąc w strone trzesawek.
Z perspektywy czasu - 3/4cmc duzo wiekszy rozpierdziel ale i side effekty wieksze.
Kupuj dalej super doczyszczone sorty i substancje których działanie od zawsze było nijakie (3 i 4 mec)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.