Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
tutaj bardzo ladnie podsumowane wszystkie informacje dotyczace 4mmc. Neurotoksyczny nie byl, a z metabolitami to tez ciekawa sprawa, bo choc jeden z nich byl neurotoksyczny to jego ilosc byla znikoma w porownaniu ilosci ktorej potrzebaby zeby jednorazowo wyrzadzic jakies powazne szkody.
Edit: Tabelka zaktualizowana!
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Ew dobry 4-mpd, ale przy mpd łatwo przegiąc w strone trzesawek.
Z perspektywy czasu - 3/4cmc duzo wiekszy rozpierdziel ale i side effekty wieksze.
Kupuj dalej super doczyszczone sorty i substancje których działanie od zawsze było nijakie (3 i 4 mec)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.