Dzisiaj po 6 rano zawitało u mnie kilku funkcjonariuszy z nakazem przeszukania domu. Nic nie znaleźli , zabrali mi tylko telefon na którym może być kilka obciążających mnie smsów. Mam wstawić się za tydzień. Co mówić na zeznaniu ? Czy coś mi grozi ? Niby nie znaleźli nic ale martwi mnie ten telefon. Dodam że sprawa dotyczy 4cmc. Z góry dziękuję za pomoc
http://iv.pl/images/79110801126868871647.jpeg
Sporo zalezy od tego co masz na telefonie. Oczekuj...
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Dzisiaj tak samo wjechali do domu mojemu koledze (ta sama sygnatura sprawy) , u niego znaleźli pusty worek po sorcie i karty do dzielenia ze śladową ilością towaru.
Czy może być to dowód w sprawie handlu czy jedynie na to że spożywał ?
Jak on może to rozegrać ?
Sms nawet jak skasujesz to można odzyskać u operatora.
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.