Dzisiaj po 6 rano zawitało u mnie kilku funkcjonariuszy z nakazem przeszukania domu. Nic nie znaleźli , zabrali mi tylko telefon na którym może być kilka obciążających mnie smsów. Mam wstawić się za tydzień. Co mówić na zeznaniu ? Czy coś mi grozi ? Niby nie znaleźli nic ale martwi mnie ten telefon. Dodam że sprawa dotyczy 4cmc. Z góry dziękuję za pomoc
http://iv.pl/images/79110801126868871647.jpeg
Sporo zalezy od tego co masz na telefonie. Oczekuj...
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Dzisiaj tak samo wjechali do domu mojemu koledze (ta sama sygnatura sprawy) , u niego znaleźli pusty worek po sorcie i karty do dzielenia ze śladową ilością towaru.
Czy może być to dowód w sprawie handlu czy jedynie na to że spożywał ?
Jak on może to rozegrać ?
Sms nawet jak skasujesz to można odzyskać u operatora.
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.