Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 152 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chomik »
@Bill

Skoro tak uważasz...

@ pbor21

Spróbuj z fajkami. Jeśli go nie położy spać, to przynajmniej będzie bardzo blisko tej granicy.
Uwaga! Użytkownik Chomik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
kurwa moze po prostu bardziej sie zakreci w glowie i tyle
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Denaturat jest skażony pirydyną bodajże ale jak sie człowiek do niej już przyzwyczaji to luz - można cisnąć %-D

ps. Hehe w wałbrzychu tak to jest ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 204 / 1 / 0
do denaturatu nie dodają już świństwa po którym następowało zejście, jednak dodają środek wymiotny. Jak kto lubi...
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 140 / / 0
Ja pale na codzień (teraz się ograniczam). Stwierdzam, że przy piciu alkoholu wcale nie odczuwam jakiejś różnicy. Nikotyna chyba nie wzmaga działania alkoholu, nawet nic nie słyszałam o takich właściwościach. Jednak dla mnie nie ma picia bez papierosa już, taki mój nawyk.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Prosta sprawa.Kilka piw przed piciem wódki.Piwo po działa jak utrwalacz ale odpowiednia jego ilość przed to murowany film urwany.Za działanie ręczę ale TR-u nie wkleję,z wiadomych względów.

Nikotyna chyba jednak wzmaga działanie alkoholu.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
borrasca
Prosta sprawa.Kilka piw przed piciem wódki.Piwo po działa jak utrwalacz ale odpowiednia jego ilość przed to murowany film urwany.
Nie u każdego. Ja moge wypić kilka piw przed/po/w trakcie i niekoniecznie urywa mi się film.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Ja nie mieszam wódki z piwem. Wódki nawet w najmniejszych ilościach.. Nie dość, że zwałek to bełty :-/
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Napisałem "odpowiednia jego ilość".
Generalnie mieszanie to bezsens ale kiedy jest flow to można się zapomnieć i polecieć...z krzesła na przykład.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
Bill pisze:
Nie u każdego. Ja moge wypić kilka piw przed/po/w trakcie i niekoniecznie urywa mi się film.
też mogę robić się przed i po piwkami. z tym że mi wystarczy 3 kieliszki czystej i już mam porobione.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.