Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 152 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chomik »
@Bill

Skoro tak uważasz...

@ pbor21

Spróbuj z fajkami. Jeśli go nie położy spać, to przynajmniej będzie bardzo blisko tej granicy.
Uwaga! Użytkownik Chomik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
kurwa moze po prostu bardziej sie zakreci w glowie i tyle
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Denaturat jest skażony pirydyną bodajże ale jak sie człowiek do niej już przyzwyczaji to luz - można cisnąć %-D

ps. Hehe w wałbrzychu tak to jest ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 204 / 1 / 0
do denaturatu nie dodają już świństwa po którym następowało zejście, jednak dodają środek wymiotny. Jak kto lubi...
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 140 / / 0
Ja pale na codzień (teraz się ograniczam). Stwierdzam, że przy piciu alkoholu wcale nie odczuwam jakiejś różnicy. Nikotyna chyba nie wzmaga działania alkoholu, nawet nic nie słyszałam o takich właściwościach. Jednak dla mnie nie ma picia bez papierosa już, taki mój nawyk.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Prosta sprawa.Kilka piw przed piciem wódki.Piwo po działa jak utrwalacz ale odpowiednia jego ilość przed to murowany film urwany.Za działanie ręczę ale TR-u nie wkleję,z wiadomych względów.

Nikotyna chyba jednak wzmaga działanie alkoholu.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
borrasca
Prosta sprawa.Kilka piw przed piciem wódki.Piwo po działa jak utrwalacz ale odpowiednia jego ilość przed to murowany film urwany.
Nie u każdego. Ja moge wypić kilka piw przed/po/w trakcie i niekoniecznie urywa mi się film.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Ja nie mieszam wódki z piwem. Wódki nawet w najmniejszych ilościach.. Nie dość, że zwałek to bełty :-/
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Napisałem "odpowiednia jego ilość".
Generalnie mieszanie to bezsens ale kiedy jest flow to można się zapomnieć i polecieć...z krzesła na przykład.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
Bill pisze:
Nie u każdego. Ja moge wypić kilka piw przed/po/w trakcie i niekoniecznie urywa mi się film.
też mogę robić się przed i po piwkami. z tym że mi wystarczy 3 kieliszki czystej i już mam porobione.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.