iVision pisze: żeby wyrobić receptory
Poza tym, wszystkie opioidy, które wzbudzają zainteresowanie, mają głowny punkt działania poprzez receptory mi, pobudzanie innych receptorów powoduje dysforię i objawy psychozomimetyczne.
Wszystkie wywołują tolerancję krzyżową, z tym, że są też opioidy o działaniu agonistycznym i antagonistycznym jednocześnie, najpopularnirjsze z nich, to buprenorfina i fortral, częściowo takie dzialanie ma też tramadol, o dosyć specyficznym profilu działania.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Po probie uczuleniowej, 15 mg w klame
Nos nie piecze a swedzi i sie kichac chce w chuj
efekt to jak przecholowanie z GBL , nody . Dezorientacja . Bpewnego rodzaju efekty psychodeliczne. tylko roznica taka ze blednik nie swiruje,a mamy kosmiczny wyrxut histy
wszystko swedzi i zabija moxliwosc skupienia na efektach
muza nie wchodzi . Euforia? Bardziwj fascynacja ekscytacja ze nowe cos
po pol h dorzucilem drugie tyle teraz tylko kurwa swedzi mnie wszyztko
Zostawie sobie do mixow zmniejszania zrenic i i antyhistamine wrzucam od razu
plus .taki ze ladne male oczka
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
Generalnie mialem 120 mg substancji i przed chwila skonczylem.
Nie chwale sie czy zale, ale kurde ma spory potencjal uzalezniaajcy.
Faza juz sie rozkrecila , notowanie wzroslo od wczoraj. Rano, nie mialem zwaly, a przerobilem z 50 mg, teraz wrzucilem z 60 per nos. .
Oddycham normalnie, nie bylo niepokojacych momentow.
Pisanie tego posta to istna masakra, ledwo co widze na oczy, jedno na maroko drugie na kaukaz. tRzeba przymykac zeby napisac cokolwek i iednoczesnie drapac sie po swedzacych jajkach
Dzialanie ?? To zalezy, ciekawe jest to, ze wyciagnalem gitare z pokrowca, po poll roku przerwy i improwizowałem bluesy na czystym kanale z imo niezlym feelingiem.
Wyglad zewnetrzny? typowa masakra, i jednak blednik swiruje.
to tylew ile moge napisać ... sniff wchodzi momentalnie, mega momentalnie :)
troche drogo choedzi ale od czasu do czasu zarzuce dla odmiany.
a na dniach lece po thiocodin do apteki.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Analoganalogu pisze:Z lasu sort to było mega gòwno ktòre stymulowało a nie dawało opio fazy. Teraz dorwałem czyściutki sort od bezpiecznych. Moja standardowa dawka tramalu to 750mg na miłą banie a kodeiny 450-600mg na dobre ujebanie. Ile strzelić na pierwszy raz per sniff? 10-15mg będzie bezpieczne? Niechce obudzić się na oiomie z rurką w chuju po wapowaniu b-fa ;) Podkładka z 2-3mg etizolamu będzie dobrym pomysłem czy raczej sobie odpuścić?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.