ODPOWIEDZ
  • 1538 / 210 / 0
iVision pisze:
żeby wyrobić receptory %-D
Daj spokój z tą "urban legend" pt "wyrabianie receptorów". Po prostu większość opioidów przy pierwszych doświadczeniach powoduje mdłości i wymioty, to skutecznie maskuje przyjemne efekty, czyli euforię rozluźnienie i "tumiwisizm"
Poza tym, wszystkie opioidy, które wzbudzają zainteresowanie, mają głowny punkt działania poprzez receptory mi, pobudzanie innych receptorów powoduje dysforię i objawy psychozomimetyczne.
Wszystkie wywołują tolerancję krzyżową, z tym, że są też opioidy o działaniu agonistycznym i antagonistycznym jednocześnie, najpopularnirjsze z nich, to buprenorfina i fortral, częściowo takie dzialanie ma też tramadol, o dosyć specyficznym profilu działania.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 5198 / 918 / 0
dajcie spokoj. Zielony w opio zaznaczmy.

Po probie uczuleniowej, 15 mg w klame
Nos nie piecze a swedzi i sie kichac chce w chuj
efekt to jak przecholowanie z GBL , nody . Dezorientacja . Bpewnego rodzaju efekty psychodeliczne. tylko roznica taka ze blednik nie swiruje,a mamy kosmiczny wyrxut histy
wszystko swedzi i zabija moxliwosc skupienia na efektach
muza nie wchodzi . Euforia? Bardziwj fascynacja ekscytacja ze nowe cos

po pol h dorzucilem drugie tyle teraz tylko kurwa swedzi mnie wszyztko

Zostawie sobie do mixow zmniejszania zrenic i i antyhistamine wrzucam od razu
plus .taki ze ladne male oczka
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 292 / 31 / 18
Czytając zagraniczne fora, U-47700 wydaje się być naprawdę mocną substancją. Czytając ten wątek na Hyperrealu, nie widzę jednak zdań typu "och, już po jednym razie czuję, że się wjebałem", "to naprawdę ciężka substancja", "radzę nie próbować". Wiele osób pisało, że po U4 występuje bardzo silna chęć (nad którą nie mogą zapanować) wzięcia ponownej dawki, nie ma szans na zakończenie brania, jeżeli woreczek nie będzie pusty. Dodatkowo czytałam o negatywnych skutkach ubocznych, jak zaburzenia pamięci, szybko występujące uzależnienie fizyczne, zaburzenia depresyjne. Dużo osób pisało, że U 4 jest na równi z analogami fentanylu, niektórzy uważają, że jest jeszcze silniejsze. Nie wiem z czego wynika różnica w opiniach na temat tej substancji jeśli chodzi o Polaków, a "resztą świata" ;). Właściwie jeśli chodzi o wszelkie substancje psychoaktywne, to bierzemy zazwyczaj dość zawyżone dawki.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 769 / 19 / 0
@up to normalka, też to zauważyłem czytając o tramadolu i klonazepamie na forach zagranicznych. Inny biegun, jeżeli chodzi o podejście. Takie dawki tramadolu o których ludzie piszą na hejpie, dla ćpunów z zachodu byłyby pewnie samobójczymi (tj. uznane za takie). Ludzie opisując swoje fazy piszą o dawkach rzędu 200-300mg (i z zabezpieczeniami w postaci benzo).
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4954 / 868 / 0
Raczej zabezpieczenie w postaci benzo przy opio sie nie sprawdza. Predzej mozna zejsc z tego swiata niz sie zabezpieczyc.
  • 5198 / 918 / 0
dzisiaj kolejne proby, przed zarzuceniem wrzucilem dwa tabsy antyhistaminy - contrahist. W znaczym stopniu zniosl swedzenie . Alet eraz druga wrzutka i juz chyba za duzy weyrzut jest.
Generalnie mialem 120 mg substancji i przed chwila skonczylem.
Nie chwale sie czy zale, ale kurde ma spory potencjal uzalezniaajcy.
Faza juz sie rozkrecila , notowanie wzroslo od wczoraj. Rano, nie mialem zwaly, a przerobilem z 50 mg, teraz wrzucilem z 60 per nos. .
Oddycham normalnie, nie bylo niepokojacych momentow.
Pisanie tego posta to istna masakra, ledwo co widze na oczy, jedno na maroko drugie na kaukaz. tRzeba przymykac zeby napisac cokolwek i iednoczesnie drapac sie po swedzacych jajkach

Dzialanie ?? To zalezy, ciekawe jest to, ze wyciagnalem gitare z pokrowca, po poll roku przerwy i improwizowałem bluesy na czystym kanale z imo niezlym feelingiem.

Wyglad zewnetrzny? typowa masakra, i jednak blednik swiruje.

to tylew ile moge napisać ... sniff wchodzi momentalnie, mega momentalnie :)

troche drogo choedzi ale od czasu do czasu zarzuce dla odmiany.

a na dniach lece po thiocodin do apteki.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 75 / 5 / 0
Z lasu sort to było mega gòwno ktòre stymulowało a nie dawało opio fazy. Teraz dorwałem czyściutki sort od bezpiecznych. Moja standardowa dawka Tramalu to 750mg na miłą banie a kodeiny 450-600mg na dobre ujebanie. Ile strzelić na pierwszy raz per sniff? 10-15mg będzie bezpieczne? Niechce obudzić się na oiomie z rurką w chuju po wapowaniu b-fa ;) Podkładka z 2-3mg etizolamu będzie dobrym pomysłem czy raczej sobie odpuścić?
250mg clonazolamu-weed
  • 82 / 6 / 0
@up potwierdzam że sort z lasu to było totalne gówno, dałem szanse jeszcze raz tej substancji z innego źródła, również od ''bezpiecznych'' no i jest trochę lepiej ale mimo wszystko jak dla mnie nic ciekawego, szybko czuć objawy uzależnienia fizycznego i w ogóle działanie choćby takiej kodeiny jest o wiele przyjemniejsze niż po tym czymś :/ . Daje sobie spokój z tym całym U i dobrze, nie będę się wpieprzał przynajmniej w jakieś bagno z mułem. Szkoda zachodu i wiosny na skręty po tym U :)
  • 82 / 6 / 0
Analoganalogu pisze:
Z lasu sort to było mega gòwno ktòre stymulowało a nie dawało opio fazy. Teraz dorwałem czyściutki sort od bezpiecznych. Moja standardowa dawka tramalu to 750mg na miłą banie a kodeiny 450-600mg na dobre ujebanie. Ile strzelić na pierwszy raz per sniff? 10-15mg będzie bezpieczne? Niechce obudzić się na oiomie z rurką w chuju po wapowaniu b-fa ;) Podkładka z 2-3mg etizolamu będzie dobrym pomysłem czy raczej sobie odpuścić?
Odpuść sobie lepiej ten etizolam, jeśli już to ziołem się w miarę dobrze komponuje :)
  • 109 / 2 / 0
Moim pierwszym opio było właśnie U-47700 za pierwszym razem mocno pilnowałem dawki bałem sie że przesadzę i nie poczułem tak potencjału tej substancji. za drugim razem na pierwszego sniffa dałem ~15/20mg i naprawdę przyjemnie! szum w głowie, uspokojenie, ogóle wyciszenie i wszechobecna przyjemność. Substancja naprawdę mocna w mojej ocenie, moze dla ostrych graczy już nie bardzo ;p
Uwaga! Użytkownik Sashimi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.