TataMarcina pisze:Jak z tym roztworem panowie? Na prawdę nikt nie ma bladego pojęcia co z tego może wyniknąć? Przypomnę, że chodzi o zrobienie roztworu 4f-mph w glikolu propylenowym, w celu łatwiejszego odmierzania.
Z drugiej strony stężenie 1:10 robi się też bez problemu. Wtedy dawki nie przekraczają 1 ml raczej. Wyższe stężenia są już nawet niewygodne w dawkowaniu, ale przypuszczam, że możliwe.
Ja robię to tak -> glikol wlewam w pojemnik hdpe, ten pojemnik wkładam do garnka z wodą i gotuję wodę chwilę, aż glikol dobije do ~100 stopni (jednym słowem łaźnia wodna), po czym szybko zalewam nim przygotowaną wcześniej w parownicy odmierzoną kupkę proszku. Rozpuszcza się momentalnie. Ew. energicznie pomieszać.
Scalono - tur3k
Właśnie sprawdziłem sniff, czuje jak wypala mi dziurę w śluzówce, raczej nie dla mnie.
eliot pisze:Ale czy to niemożna mieć w kieszeni takiej małej łyżeczki ( jak przykładowo maja do kokainy) i wyskoczyć sobie do kibla na łyżeczkę i do nosa. Przecież ta substancja działa stosunkowo długo a chyba 2 razy w robocie możesz wyjść do kibla co nie ? ;)
TataMarcina pisze:...
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.