Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 55 / 3 / 0
1. hera
2. meth
3. Mieszanki ze stacjonarnych sklepow
Uwaga! Użytkownik cefelia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 1 / 0
Bielunie, wilcze jagody, inne chujemuje takie i wgl

Opiaty to chcę wszystkie spróbować %-D
  • 293 / 41 / 0
datura (bieluń) widziałem ludzi pod wpływem, czytałem trip raporty wszystkie te akcje były tak bardzo chaotyczne, a zarazem na swój sposób śmieszne. Jednak to niebezpieczne gówno. Znajomy wylądował po bieluniu w psychiatryku. Na szczęście nie pozostawiło to zauważalnego uszczerbku na jego psychice. Po prosu jego rodzice spanikowali jak zobaczyli go w domu gadającego z niewidzialnymi przyjaciółmi, popijającego sobie co chwilę cokolwiek co wydawało mu się, że w tym czasie pił z.... portfela zwiniętego na kształt kubka %-D

Nie jestem również optymistycznie nastawiony do alfy PVP czy jakichkolwiek innych proszków niewiadomego pochodzenia. - świadomie bym nie spróbował na bank.
Podobno po benzydaminie często załączają się pająkowato-robaczywe zwidy. Nie lubię pająków. Więc temu specyfikowi raczej też podziękuje
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
Tylko jednej rzeczy nie odważył się jeść mój osobisty Bóg Ćpania Hunter S Thompson i jest to PCP , nawet bielunia po odpowiednim wyszkoleniu się nie boję zjeść jest to logiczniejsze i latwiej przewidziec skutki od czegos co automatycznie zamienia cię w bezmózgą bestię
  • 44 / 1 / 0
heroina i wszystkie opio. Z opisów wiem, że za bardzo by mi się spodobało.
  • 79 / 1 / 0
Zawszwe sobie powtarzam nigdy nie mów nigdy.
  • 152 / 13 / 0
Jak na ten moment to bieluń, dezomorfina, muchomory, bromoważka i inhalanty.
  • 262 / 8 / 0
Lizergamidy, opioidy poza morfiną (bo brałem p.bólówo), tramcem i kodą, bo mam ochotę czymś się odciągnąć od benzo. No i benzydamina, te ziarenka, jak im tam... Oraz stymulanty poza tymi, które z głupoty kiedyś jadłem.. Czyli ethcat, ABC i feta.. No i piguły.
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 56 / / 0
  • 75 / 13 / 0
Ja to jestem nastawiony na próbowanie wszystkiego co mi wpadnie w łapy różne rzeczy się brało a jak na razie mam na koncie ,,tylko" jedną wizyte w szpitalu %-D
Wiem że to może nierozsądne podejście ale myśle że dopóki nic mi się nie stanie to się nie zmienie.
Postanowiłem nie brać helu ale tylu się o niej naczytałem i tak się nią jaram że wątpie w to że odmówie jak będzie okazja próbowałem już majki i nie wyobrażam sobie czegoś jeszcze mocniejszego od niej 8-(
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.