GalaktycznyKorsarz pisze: Ty, Blu, nic już nie ten-tego?
Na pewno chciałbyś... bez konsekwencji,
wiem.
Do czego zmierzasz? Chcesz obrzydzić sobie trzeźwość myślami "nawet jak rzucę to zawsze będę głodny i nieszczęśliwy, bo będę pomiętał o fazie i jej skrycie pragnął aż po grób"? To są bzdury, ćpuńskie wykoślawione myślenie i nic więcej.
Zgienty pisze:O proszę, skoro scr nie żyje więc zwolnił się wakat moda dysocjantów. Szkoda, że chyba mnie nie będzie chwilę na forum bo bym chętnie przejął jego obowiązki. Świeć Panie nad jego duszą.
#mops
Skad ta informacja?
bele pisze:a kto Ty jestes?
#mops
FajnieJest pisze:Ej ej ej ej! Jak to scr nie zyje?!
Skad ta informacja?
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
FajnieJest pisze:Ej ej ej ej! Jak to scr nie zyje?!
Skad ta informacja?
Info z pierwszej (martwej) ręki.
Od czego zszedl? Pewnie te jego chujowe miksy dysocjanty + stymulanty. Mowilem mu zeby nie miksowal, ale nieee, he wanted to chase that dragon.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.