Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 181 / 4 / 0
Czy jesli u mnie tramadol laduje sie ponad 2 godziny to taki miks ma sens?
Wrzucenie 0.5mg klonazepamu i 1mg alprazolamu. Potem po 30 min GBL w normalnej dawce + tramadol tez w normalnej rekreacyjnej dawce. GBL u mnie dziala przez 1.5h, a tramadol rozkreca sie po 2h. Wiec ten giebel wypelnilby te 2godzinna luke.
Co o tym powiecie, po pierwsze czy to jest bezpieczne? No i czy GBL nie wplynie na tramadol, na przyklad czy go nie oslabi albo przeciwnie zwiekszy dzialanie?
Ktokolwiek probowal? Ewentualnie jakie sa za i przeciw?
  • 769 / 18 / 0
pilleater pisze:
Sam zobaczysz czy będziesz spać, czy nie będziesz. Tramadol obniża próg drgawkowy i miks z alkoholem może doprowadzić do padaczki,
Sporo rozbieżnych informacji na tym forum. Wartoby było je wyjaśnić- jak w końcu jest z mixem z alko. Ja np. lubię tramca bez benzo (350-400mg), w połączeniu z 3 piwami. Zawsze było przyjemnie i bez drgawkowych akcji. Wydawałoby się, że alko podwyższa właśnie ten próg (co prawda słabo, ale jednak) i często ludzie tak tutaj piszą, więc jak to jest?

I jak wygląda mixowanie trama (przedział 400-500mg) z klonem (0,5 mg) w zakresie depresji oddechowej? Dla osoby z totalnie zerową dziewiczą tolerką na klony? Występuje takie realne zagrożenie w ryzykownym stopniu? (Nie mam na myśli lekkiego przymulenia z załapaniem powietrza, takie coś mi się zdarzało już).

:finger:
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 993 / 50 / 0
Bearfan86 pisze:
pilleater pisze:
Sam zobaczysz czy będziesz spać, czy nie będziesz. Tramadol obniża próg drgawkowy i miks z alkoholem może doprowadzić do padaczki,
Sporo rozbieżnych informacji na tym forum. Wartoby było je wyjaśnić- jak w końcu jest z mixem z alko. Ja np. lubię tramca bez benzo (350-400mg), w połączeniu z 3 piwami. Zawsze było przyjemnie i bez drgawkowych akcji. Wydawałoby się, że alko podwyższa właśnie ten próg (co prawda słabo, ale jednak) i często ludzie tak tutaj piszą, więc jak to jest?

I jak wygląda mixowanie trama (przedział 400-500mg) z klonem (0,5 mg) w zakresie depresji oddechowej? Dla osoby z totalnie zerową dziewiczą tolerką na klony? Występuje takie realne zagrożenie w ryzykownym stopniu? (Nie mam na myśli lekkiego przymulenia z załapaniem powietrza, takie coś mi się zdarzało już).

:finger:
tolertka tak szybko rosnie na tramal ze wiecej raczej sie niepowtorza problemy z lapaniem powietrza
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 177 / 7 / 0
Szybkie pytanie:
Od kilku lat leczę się psychiatrzycznie, obecnie przyjmuję:
20mg olanzapiny
50mg prometazynyi
90mg mianseryny
7.5mg zopiklonu
i tutaj pytanie czy tramal można mieszać z mianseryną, która jest NaSSA.
Wiem, że połączenie NaSSA z SSRI jest bezpieczne, bo stosuje je od dłuższego czasu moja siostra(oczywiscie ona nic nie ćpa), ale jak organizm zareaguje na połącznie tramca i mianseryny - nic mi nie przychodzi do głowy. I od jakich dawek zaczynać przy tylu medykamentach na raz. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, to liczę na szybką odpowiedź. W razie czego po południu będę miał jeszcze clony 2mg w razie możliwości drgawek. Wiem, żę olanzapina obniża próg drgawkowy, ale jak pozostałe substancje zadziałaja, to pozostaje dla mnie tajemnicą(którą wy pomóżcie mi rozwiązać.
  • 769 / 18 / 0
Nie można. Łączenie przeciwdepresantów z depresantami może być skrajnie niebezpieczne. Wydaje mi się (z tego, co piszą w ulotce), że po takim miksie możesz się np. udusić. Trójpierścieniowe są najbardziej niewskazane, ale tutaj bym też nie ryzykował.

Tramal wchodzi w grę po 14 dniach od odstawienia antydepresantów.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 8 / 0
Co myślicie o miksie tramadolu z metadonem na zejściu z tego drugiego? Schodzę od dziś o 5 ml dziennie. Lekarz wypisał mi 30 tabletek 200 mg. Czy warto jest w ogóle brać Tramal, złagodzi on cokolwiek? Zeszłam już ze 120 mg, teraz schodzę w turboszybkim trybie z 30 mg do 0 w 7 dni. Next: głód tkankowy. Ledwo na mnie działają najmocniejsze opio. Jak to sobie rozłożyć?
  • 88 / 2 / 0
Ile mg relanium do 1,5G trampka? Tolerancja na benzo minimalna, na trampka wyjebana.
warn offtop . B
  • 219 / 18 / 0
Głównie zależy od tolerancji na tramadol, bo nie chodzi tylko o działanie przeciwdrgawkowe, ale i o ryzyko ciężkiej depresji oddechowej. Piątka powinna być bezpieczna przy dużej tolerancji, ale również może być za mała przy takiej dawce SNRI. Raczej dziesiątka, jeśli nie zejdziesz, więcej to już coraz szybciej rosnące ryzyko.
Możesz sobie przygotować utarte na pył Relanium w ścieżkach po 2,5 mg - benzodiazepiny szybko wchłaniają się, kiedy są wciągane.
Dodatkowej ilości nie ruszaj nie będąc na progu drgawek, strasznie łatwo zejść na miksie opio i innych depresantów.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2940 / 245 / 0
C18 pisze:
Ile mg relanium do 1,5G trampka?
5-10mg, wrzucaj pod język (szybciej wchodzi niż zjedzone).
  • 88 / 2 / 0
Wybrałem 20mg, trzymałem pod językiem 5 minut bo tel zadzwonił, poza tym relanium nie rozpuszcza się w wodzie,w amylazie ślinowej nie wiem, więc moją logiką nie ma sensu trzymać rolek pod językiem, klona owszem. Ale typ moją teoria, mogę się mylić.30 minut po benzo 5 retardow 150 pogryzłem na miał, pozostałe 5 w całości. W końcu bez strachu spizgam się trampkiem. Paczka 150 30 tab kosztuje 15 zeta u mnie, jednorazowo kodeina minimalnie, 36 zeta, z thio, pół godziny trochę lepiej niż po Tramalu a potem rewolucję żołądka i osłabienie. Poza tym im dużej jebie trampka tym bardziej go lubię. Jeszcze tylko klona załatwić, wtedy 3 zeta paczka, i mogę doraźnie niszczyć depresję niskim kosztem. Dzięki za info, przepraszam za offtop, musiałem gdzieś to napisać, gdzieś gdzie ludzie rozumieją co czuje i myślę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.