Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Czaję. I tak już jestem po próbie podania sobie tego w miksie z tramem, ale jakoś tego alprazolamu nie poczułam. W ogóle ja mam dziwną tolerancję , wyciągniętą z kosmosu, bo przeciez benzo żadnych wcześniej nie brałam. Nie wiem skąd to się wzięło.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: poczwara »
ja się właśne szykuję, mam już wszystko - nie wiem tylko, ile tabletek lorafenu powinnam rozkruszyć - jakieś propozycje?
"...Down in a hole, losin' my soul
Down in a hole, losin' control
I'd like to fly
But my wings have been so denied ..."
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Z lora imho bedzie wiekszy problem z przygotowaniem i zapodaniem i.v. To chyba jedyne benzo (albo jedno z niewielu), ktore wystepuje w postaci drazetek i trzeba by chyba pozbyc sie tej otoczki. Na szczescie ta otoczka jest slodka, wiec mozna possac ja az zejdzie cala, a potem dzialac jak z reszta benzo. Pamietaj, ze robisz wszystko na wlasna odpowiedzialnosc.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Kapitan Hajduków pisze:
Czy ktoś z forumowiczów ładował midazolam iv? Bo mam kilka pytań natury technicznej. Po pierwsze - jaką dawkę przyjąć? Gdzieś czytałem, że 15 mg. Ile wody zastosować do przyrządzania roztworu? No i czy po zalaniu masy tabletkowej wodą wystarczy zamieszać i ściągać do strzykawki czy też całość musi np. postać ze 2h? No i czym faza po midazolamie iv różni się od stanu po pozosatłych benzo?
7,5 mg, jedna tabletka,to dawka dobra na pierwszy raz z iniekcyjnym podaniem sobie tego środka. 2 centy. Kruszysz tabletke pomiędzy łyżkami, mieszasz, wrzucasz wacik, zaciągasz i pukasz.
Jest euforyczno - popierdolona.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KWASTEL »
po co sobie dawac w zyle tabletki ktore nie ma w nich jakich fanych efektow jak wchodza.
Po prostu dajcie sobie te narkotyki co macie w igle, a tabletki jesc.

/moja opinia przynajmniej/
Uwaga! Użytkownik KWASTEL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=14510 <<--- tutaj macie przepis krok po kroku :) tylko sie nie pozabijajcie ;)
ChÓj!
  • 369 / 12 / 0
Stanowczo chciałbym podkreślić, że to dosyć głupie wstrzykiwać sobie tabletki rozpuszczone w spirytusie z gliceryną. Po pierwsze po klasycznych benzodiazepinach nie występuje żaden kop, żadne uczucie wejścia. A znaczna większość wstrzykuje właśnie Relanium czy klonazepam. Po drugie w związku z tym szkoda zdrowia. Jeśli są ampułki, to zmienia postać rzeczy. Inaczej też działają triazolopochodne (midazolam, triazolam, alprazolam, estazolam). Ale Xanax to np. pigułki, których wstrzykiwanie jest już wybitnie głupie. Sprawdzał ktoś w ogóle, co z tabletek rozpuści się w alkoholu dodatkowo? Najczęściej to pukanie jakiegoś mętnego roztworu. Ludzie, żeby dla benzodiazepin otwierać układ krążenia?
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Ja w ogóle nie rozumiem wstrzykiwania benzodiazepin. No chyba że w miksie.
  • 239 / 8 / 0
wstrzykiwanie jakichkolwiek rozpuszczonych tablet jest niebezpieczne i robiąc to trzeba mieć świadomość konsekwencji jakie może nieść to ze sobą.co innego ampułki leków relanium i Clonazepamum tutaj mamy pewność że roztwór jest wolny od zanieczyszczeń i jeżeli dobrze przeprowadzimy strzała to nic się nam nie stanie.ale najlepiej zdobyć jeszcze ampułki Tramalu i wymieszać z nim benzo wtedy taki strzał będzie dużo ciekawszy.
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
szkielko z clonem zawiera bezwodnik kwasu octowego wiec mozna w nim
rozpuszczac browna bez kwasku cytruynowego
a same klony w szkle maja mniejszego kopa niz rolki w szkle
rolki w szkle maja najlepszego kopa z benzo
ja zasowam 4 ampolki w 10 ml pompie
strzal dynamiczny
wjazd mily
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.