Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Down in a hole, losin' control
I'd like to fly
But my wings have been so denied ..."
Kapitan Hajduków pisze: Czy ktoś z forumowiczów ładował midazolam iv? Bo mam kilka pytań natury technicznej. Po pierwsze - jaką dawkę przyjąć? Gdzieś czytałem, że 15 mg. Ile wody zastosować do przyrządzania roztworu? No i czy po zalaniu masy tabletkowej wodą wystarczy zamieszać i ściągać do strzykawki czy też całość musi np. postać ze 2h? No i czym faza po midazolamie iv różni się od stanu po pozosatłych benzo?
Jest euforyczno - popierdolona.
Po prostu dajcie sobie te narkotyki co macie w igle, a tabletki jesc.
/moja opinia przynajmniej/
rozpuszczac browna bez kwasku cytruynowego
a same klony w szkle maja mniejszego kopa niz rolki w szkle
rolki w szkle maja najlepszego kopa z benzo
ja zasowam 4 ampolki w 10 ml pompie
strzal dynamiczny
wjazd mily
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.