Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 1011 / 136 / 0
W normie po zażyciu stima? Oczywiście, 160 to żaden powód do niepokoju. No chyba, że latamy na tych 160 przez parę tygodni :gun:
  • 1009 / 42 / 0
Ja osobiście po tym wynalazku nie mierzyłem tętna, ale miałem kilka momentów w których serce walilo jak dzwon. Aż w gardle było czuć. Wcześniej tylko po alfie zdarzyło mi się czuć coś takiego.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1674 / 106 / 0
unikajcie naglego schylania sie i prostowania
ogolnie inna subst niz ta co mialem
moze i wplyw ma 2 dni ciagu na 3/4 cmc
zaczalem od mniejszych dawek ale tego nauczylo zycie
no i samo tetno czycisnienie to nie problem
problemem sa skoki
od poczatku pisalem
co m0cno pobudza i daje mocnego kopa to tez mocno ora organizm
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 5 / 0
Fruktoza pisze:
MrRager pisze:
Na serce jakoś specjalnie nie uważałem, bpm, choć do 160 to i tak myślę, że mieści się w normie porządnego stima.

Czekam aż ktoś zejdzie na serce jeżeli uważacie że tętno 160 "mieści się w normie".
mieli na myśli, że po silnym stymulancie tetno podwyzsza sie do 160 . mysle ze oryginalna kokaina 100% czystosci prosto od przyslowiowego Escobara po gornej dawce progowej serce wali jak oszalale mysle ze 160 to norma , podobnie jak inni ;)
Uwaga! Użytkownik Dysocjant37 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 6 / 0
Te 160 miałem najwięcej przez chwilę, tak to utrzymywało się 80-120, choć nie sprawdzałem regularnie, bo nie przeszkadzało mi w niczym
"When I'm on my way to the stage every night I rage"
-Danny Brown
  • 1011 / 136 / 0
Najśmieszniejsze jest to, że już sam fakt mierzenia ciśnienia i tętna dodaje nam do odczytu te 5-10 uderzeń na minutę, jak nie więcej. Dalej jeśli wynik nas przestraszy to i ciśnienie i tętno znowu trochę wzrasta.

Dlatego nie ma co panikować.
Odnośnie tętna wczoraj fajny artykuł czytałem o śmierci ze śmiechu. Pewien Duńczyk zmarł oglądając Rybkę zwaną Wandą i co najwazniejsze: w chwilach poprzedzających zgon pracę jego serca szacowało się na 250-500! :)
Co do ciśnienia, jeśli dbamy o higienę ćpania to też nie ma co panikować. Najwięcej w życiu miałem 250/210 i uwierzcie, dzieją się wtedy takie rzeczy, że nie ma mowy o przegapieniu tego, że coś jest nie tak:)
  • 1674 / 106 / 0
problem sie zacznie jak jakis osiedlowy dil opyli to jako 3cmc i ktos zarzuci 200/300mg
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
Jak ktoś jest takim lamusem żeby kupować 3-CMC od Łysego to sobie zasługuje na problemy IMO.
  • 1817 / 108 / 0
powiedzcie mi czy HEXEN sie nada na dyskotekowe tance-łamańce?
  • 1674 / 106 / 0
ja bym nie ryzykowal
sercesie mozedac we znaki
zagraniczni vendorzy wprowadzaja hexen
sama ocena mieszana
moze i t pierwszy test
no ale..
w tygodniu sie za nia nie zlapie bo za duze ryzyko ze nocy nie przespie
ja na niej bylem jakis taki zbity]
niby fajnie ale nagler jeb jakbym w dziure psych wpadl
bardzo notowania zaniza obciazanie serca, wieksze niz w inych przypadkach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.