ogolnie inna subst niz ta co mialem
moze i wplyw ma 2 dni ciagu na 3/4 cmc
zaczalem od mniejszych dawek ale tego nauczylo zycie
no i samo tetno czycisnienie to nie problem
problemem sa skoki
od poczatku pisalem
co m0cno pobudza i daje mocnego kopa to tez mocno ora organizm
Fruktoza pisze:MrRager pisze:Na serce jakoś specjalnie nie uważałem, bpm, choć do 160 to i tak myślę, że mieści się w normie porządnego stima.
Czekam aż ktoś zejdzie na serce jeżeli uważacie że tętno 160 "mieści się w normie".
-Danny Brown
Dlatego nie ma co panikować.
Odnośnie tętna wczoraj fajny artykuł czytałem o śmierci ze śmiechu. Pewien Duńczyk zmarł oglądając Rybkę zwaną Wandą i co najwazniejsze: w chwilach poprzedzających zgon pracę jego serca szacowało się na 250-500! :)
Co do ciśnienia, jeśli dbamy o higienę ćpania to też nie ma co panikować. Najwięcej w życiu miałem 250/210 i uwierzcie, dzieją się wtedy takie rzeczy, że nie ma mowy o przegapieniu tego, że coś jest nie tak:)
sercesie mozedac we znaki
zagraniczni vendorzy wprowadzaja hexen
sama ocena mieszana
moze i t pierwszy test
no ale..
w tygodniu sie za nia nie zlapie bo za duze ryzyko ze nocy nie przespie
ja na niej bylem jakis taki zbity]
niby fajnie ale nagler jeb jakbym w dziure psych wpadl
bardzo notowania zaniza obciazanie serca, wieksze niz w inych przypadkach
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.