Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 995 / 130 / 0
Pierdol sniffa ziom, 4bmc też praktycznie nie wchłaniało sie tą drogą. Nawet 3mmc o wiele lepiej działało oralnie niż sniff nie mówiąc o pr.
Oral<<Per Rectum powinno wyciągać najwięcej z tej substancji imo.

Pomijam oczywiście iv, jako Kochanek heleny w separacji z ukochaną %-D
  • 623 / 44 / 13
Heh za późno ziom, ale zrobiłem to z czystej ciekawości. Z 3mmc mix oral + sniff zawsze najbardziej mi się podobał (na iv i pr u mnie nie ma opcji).
Pamiętam, że kiedyś do bombki brefa dojebałem kiedyś snifa i miałem fazę praktycznie jak po 3mmc (nie wiem czy ten sniff coś zmienił i tak wiem brefa się nie snifuje) i dodam, że tę substancję czuć w nosie identycznie jak brefa i jeśli chodzi o pieczenie kilka tyg temu miałem mały maraton z 2 i 3 fa i przy tym to jest dosłownie nic, a spływ jest wręcz słodki ;-) Mam wrażenie, że ten sniff podbił lekko efekty (głównie odbiór muzyki) i zdecydowanie lekko przyspieszył tętno.
No nic czekam na opinie innych testerów (jeśli są, bo z tego co mi się wydaje vendor pisał o pięciu samplach, nie wiem czy coś się zmieniło).
Zostało 400mg pomyślę co z tym zrobić i dam znać :)
A i zdecydowanie czuję lekkie pobudzenie o senności nie ma mowy.
Czas na piwo ! :gun:
Pozdro
Edit: Jednak ochota na fazę wygrała i dojebałem piwo i kolejną setkę mix oral + snif i w sumie jakby coś zaskoczyło i odbiór muzyki wskoczył na wyższy poziom (dalej nie dorównuje innym popularnym ketonom, ale jest spoko) i wkradła się lekka euforia.
Sam nie wiem co o tym myśleć, może substancja jest kapryśna, ale jakiś potencjał jest. Może ten snif nie jest tak naprawdę nieaktywny?

Fuzja - 909

Proszę moda o scalenie

Dodam jeszcze, że od momentu "zaskoczenia" odbiór muzyki rozkręcił się i w połączeniu z mała ilością alko brzmiała naprawdę dobrze :)
Euforia momentami też była na przyzwoitym poziomie acz do 3mmc dalej jej brakuje. Może to przez dawkę, a może snif jednak robi robotę ?
Przez cały półtorej h stabilne działanie, które teraz zaczyna słabnąć.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 207 / 16 / 0
Do mnie pewnie sampel też już przyszedł, ale nie ma mnie aktualnie w domu. Jak się uda, to zdam relację w ten weekend.
  • 129 / 34 / 0
Siema sampelek 0,5g załadawony o 17 godzinie 210mg doustnie, wrzucone na język i po rozpuszczeniu połknięte i 40 sniff po 20 minutach od wrzuty czyli już peak, a efektami było dobre wejście na oczy które zapowiada że może rozkręcić coś innego, porządnego. Między innymi wyostrzone kontury ale bez rozmywania efekt typowy dla serotoniny jak na 4 alfa-aminoketony po pół h tylko rozczarowanie gdy wiesz że już mocniej nie wejdzie euforia, empatia brak. Muzyki można lepiej posłuchać ale to nie ma sensu bo i tak tylko muł, chiminaca po 0,5h nie zwiększyła nic, wg się nie przebiła tylko oczy poprawiło. W żołądku leciutko zabolało, serce szybciej przybiło ale odczuwalnie. Podejrzewam że tylko do miksu z czymś wystrzeliwującym będzie zajebiste, stestowałbym najchętniej maksymalną dawkę wywalającą sero ale brak :D. Najzabawniejsze mimo braku fazy chęć na dorzutkę. Teraz Jestem zajebiście szcześliwy po 1,5h od ostatniego szczura 150 mg 3cmc czuję się zajebiściej napewno dzięki 4 smc mimo że minąłem peak który w sumie trwał 1,5h. Pierwszy strzał 1,5h był za mały żeby dobrze wykręcić z 120mg 3cmc, dobre szczurki zaczynają się od 200mg. Podsumowując dobry euforyczny keton tylko do miksów, warto zainwestować vendorowi. Kumpel po drugim sniffie z 210-220+ 3 cmc kompan z 4 smc tak się wykręcił że jedno oko miał białe a drugie w kurwę czerwone jakby czymś natarł. Dodatkowo od okrycia że po sniffnieciu biorąc buchy z bonga zielska, lub chiminaci 1:40 jest powrót niemal idetycznego nieogaru na 10-15min jak pierwszych 30min tak do 1h i parenaście minut później leciały 3 chiminaci i 2 porządne zielska. Kurwa nie mogę się doczekać tego miksu z 4 cmc ale przydałby się zajebisty sort, do 4mmc brak dostępu xD
  • 12 / / 0
Czerwone oczy ? to mi przypomina loty a raczej jazdy lub krótkie przejażdżki na 3 cmc.
  • 1893 / 182 / 0
Trochę późno to piszę, ale moja opinia o tej substancji jest taka - totalny niewypał. Sampel poszedł w całości w kilka godzin, wszystkie ROA prócz i.v. Zupełny brak działania. Nie warto się tym interesować. Niniejszym ogłaszam że po thiothinone, palmę pierwszeństwa jako najbardziej chujowy keton otrzymuje 4-SMC! :*)
  • 692 / 70 / 0
To moze czas na jakis uranometylometkatynon? Czy jak by to sie zwalo XD
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 129 / 34 / 0
Może grupa tionylowa jest za duża i sero nie może tak swobodnie działać i potrzeba czegoś co normalnie daję radę, coś co w tym przypadku zadziała jak przepychaczka. Dopóki ktoś nie jebnie sniffa 100-150mg tego z innym sero bk który będzie także w ilości minimum 50-150mg lub orala. Wtedy dopiero będzie można stwierdzić czy jest najchujowszym ketonem, bo solo to zmuła i siada dość na wzrok, strasznie wszystko wyostrza.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?