Oral<<Per Rectum powinno wyciągać najwięcej z tej substancji imo.
Pomijam oczywiście iv, jako Kochanek heleny w separacji z ukochaną
Pamiętam, że kiedyś do bombki brefa dojebałem kiedyś snifa i miałem fazę praktycznie jak po 3mmc (nie wiem czy ten sniff coś zmienił i tak wiem brefa się nie snifuje) i dodam, że tę substancję czuć w nosie identycznie jak brefa i jeśli chodzi o pieczenie kilka tyg temu miałem mały maraton z 2 i 3 fa i przy tym to jest dosłownie nic, a spływ jest wręcz słodki ;-) Mam wrażenie, że ten sniff podbił lekko efekty (głównie odbiór muzyki) i zdecydowanie lekko przyspieszył tętno.
No nic czekam na opinie innych testerów (jeśli są, bo z tego co mi się wydaje vendor pisał o pięciu samplach, nie wiem czy coś się zmieniło).
Zostało 400mg pomyślę co z tym zrobić i dam znać :)
A i zdecydowanie czuję lekkie pobudzenie o senności nie ma mowy.
Czas na piwo !
Pozdro
Edit: Jednak ochota na fazę wygrała i dojebałem piwo i kolejną setkę mix oral + snif i w sumie jakby coś zaskoczyło i odbiór muzyki wskoczył na wyższy poziom (dalej nie dorównuje innym popularnym ketonom, ale jest spoko) i wkradła się lekka euforia.
Sam nie wiem co o tym myśleć, może substancja jest kapryśna, ale jakiś potencjał jest. Może ten snif nie jest tak naprawdę nieaktywny?
Fuzja - 909
Proszę moda o scalenie
Dodam jeszcze, że od momentu "zaskoczenia" odbiór muzyki rozkręcił się i w połączeniu z mała ilością alko brzmiała naprawdę dobrze :)
Euforia momentami też była na przyzwoitym poziomie acz do 3mmc dalej jej brakuje. Może to przez dawkę, a może snif jednak robi robotę ?
Przez cały półtorej h stabilne działanie, które teraz zaczyna słabnąć.
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.