Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 301 / 7 / 0
No właśnie też miło wspominam mix NEBa z brededronem. Ale to było z... 3lata temu? Dobry sort dostałem, super stymulacja ale bez zwały, czysty umysl. Niestety potem nigdzie NEBa nie widzialem za to pojawil sie pentedron... Wrocilby, chetnie szkoda ze zbanowany :/
  • 1874 / 96 / 127
Przeca polski produkt, to musi być SI. Kiedyś to był mój topowy stim, nie wiem nawet czy nie był to mój drugi keton (4mmc pierwsze)... Miło powspominać
wolna molekula
#mops
  • 348 / 9 / 0
A więc prężni polscy laboranci, do roboty! Proszę mi tu szybko zsyntezować jakiś analog bufedronu, który równałby się z NEBem, i nie fluorowy NEB bo ten wzór mi się nie podoba :P
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 75 / 5 / 0
Oj NEB cristal rozesłał system. Najlepszy stymulantów RC jaki miałem okazję testować
250mg clonazolamu-weed
  • 720 / 12 / 0
A ja tam jadłem dobre sorty i nic konkretnego nie poczułem. troche stymulacja, cos jak dobra kawa. Nawet w miksie z 3mmc wiele nie pokazał. Hmm. Dziwne.
Natomiast bufedron - to kurwa było coś.. dawki 20-30mg wypierdlalały z orbity. Kozacka euforia i stymulacja, bajer full. Ach..
  • 1342 / 48 / 0
Pytanie na wieczorne śniadanie - NEB jest kompletnie nie do dostania? Właśnie przypomniałem sobie o tym cudownym ketonie, chyba jeden z najlepszych stymulantów (dopaminowa euforia + bardzo konkretny speed + brak gównianych efektów w stylu ciężkiego wjazdu na ciało) jaki moja śluzówka poznała. Chętnie bym sobie przypomniał.
SESH
  • 594 / 35 / 0
podbijam pytanko z ciekawosci :)
  • 4915 / 857 / 0
W Holandii jest legal chyba więc może u jakiegoś tamtejszczego vendora się znajdzie.
  • 94 / / 0
Gdzie aktualnie można dostać Neba z polskich vendorów ?
  • 4915 / 857 / 0
Nigdzie. Substancja jest zdelagalizowana.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.