Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 304 / 7 / 0
No właśnie też miło wspominam mix NEBa z brededronem. Ale to było z... 3lata temu? Dobry sort dostałem, super stymulacja ale bez zwały, czysty umysl. Niestety potem nigdzie NEBa nie widzialem za to pojawil sie pentedron... Wrocilby, chetnie szkoda ze zbanowany :/
  • 1874 / 96 / 127
Przeca polski produkt, to musi być SI. Kiedyś to był mój topowy stim, nie wiem nawet czy nie był to mój drugi keton (4mmc pierwsze)... Miło powspominać
wolna molekula
#mops
  • 348 / 9 / 0
A więc prężni polscy laboranci, do roboty! Proszę mi tu szybko zsyntezować jakiś analog bufedronu, który równałby się z NEBem, i nie fluorowy NEB bo ten wzór mi się nie podoba :P
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 75 / 5 / 0
Oj NEB cristal rozesłał system. Najlepszy stymulantów RC jaki miałem okazję testować
250mg clonazolamu-weed
  • 720 / 12 / 0
A ja tam jadłem dobre sorty i nic konkretnego nie poczułem. troche stymulacja, cos jak dobra kawa. Nawet w miksie z 3mmc wiele nie pokazał. Hmm. Dziwne.
Natomiast bufedron - to kurwa było coś.. dawki 20-30mg wypierdlalały z orbity. Kozacka euforia i stymulacja, bajer full. Ach..
  • 1342 / 48 / 0
Pytanie na wieczorne śniadanie - NEB jest kompletnie nie do dostania? Właśnie przypomniałem sobie o tym cudownym ketonie, chyba jeden z najlepszych stymulantów (dopaminowa euforia + bardzo konkretny speed + brak gównianych efektów w stylu ciężkiego wjazdu na ciało) jaki moja śluzówka poznała. Chętnie bym sobie przypomniał.
SESH
  • 594 / 36 / 0
podbijam pytanko z ciekawosci :)
  • 5396 / 965 / 0
W Holandii jest legal chyba więc może u jakiegoś tamtejszczego vendora się znajdzie.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 94 / / 0
Gdzie aktualnie można dostać Neba z polskich vendorów ?
  • 5396 / 965 / 0
Nigdzie. Substancja jest zdelagalizowana.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.