Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
chemdog pisze:jak najsłabiej odczuwać działanie substancji które wizualnie jest mocno psychodeliczne. Myślisz że to możliwe? I jakie proponujesz dawki?
cut - do dyskusji o źródłach służy dzial Sprzedawcy - scr
Powód: źródła
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Kiedy wzięłam 3.meo PCP to przestalam miec ochotę na beta ketony, od których jestem uzależniona. Czy jest szansa ze 4 meo zadziała podobnie?
I co to znaczy ze stymulują?? W ogóle sobie tego nie wyobrażam. Po 3 meo nie dalo sie chodzić, no chyba ze na czworakach . Czy to dysocjuje tak jak 3 meo?
W bani Meksyk"
4-MeO-PCP jest legalne i niedługo się moze pojawi u wolnościowego vendora a napewno u tych z lasu :)
Stymuluje serce i motywuje do wielu czynności. Sama dysocjacja występuje ale jest nietypowa do żadnego ze znanych mi dyso. Nie jest głęboka jak przy 3-MeO-PCP.
Byłem po 4-meo na wykładach i chodzic się da :)
4-MeO próbowałem kilku sortów, jest zupełnie inne. Cholernie stymuluje (ale leżeć też można), za to rzekłbym, że bardzo czysto działa w porównaniu do 3-MeO przy którym byłem zakręcony i stripowany. Jest równie mocne jeśli chodzi o działanie (ale słabsze jeśli patrzeć na potrzebne dawki). Po paru razach na 4-MeO jak wziąłem 3-MeO to mi się nie podobało, ale może to też kwestia sortu.
Jeśli o którymś z dysocjantów mógłbym powiedzieć, że jest takim naprawdę rapid antydepresantem to byłoby to 4-MeO-PCP. Czy zadziała tak jak 3-MeO na uzależnienie od bk - nie wiem, wydaje mi się, że tak. Spróbuj :)
Jak stymuluje pytasz - a tak stymuluje, że przy dawkach 40mg i większych rozpierdala w środku i mózg się gotuje. Robiłbym 50 rzeczy naraz. Setki pomysłów w głowie, równolegle pojawia się w głowie kilka aranżacji muzycznych. Bardzo kreatywne, ale nic z tym nie zrobisz, nie idzie się skupić na rzeczywistości. Tylko zamknąć oczy i odkrywać co nasz mózg potrafi wygenerować.
Fulminate po jakiej dawce byłeś na wykładzie? Ja byłem kiedyś w pracy po 35mg 3-MeO-PCP (w miksie z Noopeptem coby ogarniać), całkiem fajnie było, zwłaszcza podczas rozmów z ludźmi :) Ale z 4-MeO by mi się to nie udało z powodu tego co napisałem wyżej, po 4-MeO byłem na imprezie raz i była masakra.
Jedynym dyso jakim jadłem było 3-MeO-PCP w dawkach 5-40mg, dzięki temu przeżyłem tripa życia, ale że byłem po cugu na alfie to na zejściu złapałem shiza że pikawa klęka i udałem się do szpitala he he xD
Z jakimi substancjami ewentualnie można miksować 4? Nie raz zrobiłem sobie krzywde więc z góry pytam.
Jestem w jebany w alko a ze stimów ketonów i innych gówien, które wpierdalałem łyżeczkami wychodzę ale czegoś brak. Nada się w małych ilościach na lęki, fobię itp? Czy tylko jako motywator, a na podkład brać benzo? Dzięki któremu chcę się pozbyć całego chujostwa nabytych bo grubym alfieniu . Do tego mam derealizacje i depersonalizacje połączonej z lękiem zazwyczaj po alko, mj, stimach gdy pizda zaczyna być już większa.
To jak z tą CZWÓRECZKĄ? Myślicie że to może być dobry sposób jak i zamiennik? I tak jak wspomniałem można mieszać z benzo?
Z benzo pewnie nic się nie stanie - ale po co?
Nie mieszaj tego pod żadnym pozorem ze stymulantami, bo 4-MeO samo w sobie podbija bardzo mocno ciśnienie, a poza tym też bardzo mocno stymuluje. Nie ma po tym schizy takiej jak po bk, ale ciśnieniomierz nie kłamie.
Do miksu może się nadać coś co działa na serotoninę.
A do dyskusji na temat źródeł służy inny dzial, tu nie wolno.
Około 40mg. sniffem. Sniffu żałowałem, nie w kwestii dzislania, ale tamten sort masakrował nosek. Ból przy fluorowych amfetaminach to pikuś, no i ten smak...
4-MeO-PCP próbowałem z dwóch źródeł, dawka jaką wziąłem przed wykładem była spora, ale dla mnie efekty dysocjacyjne były w pełni kontrolowane. Momentalna trzeźwość kiedy było trzeba. Prawdopodobnie przez stymulantowy profil.
Z dawkami a szczególnie z MIKSAMI trzeba uważać. Ja raz miksowałem z najzwyklejszym indykiem. Tętno wskoczyło na spory poziom (mierzone) Nie wyobrażam sobie co by się działo po jakimkolwiek połączeniu ze stimem...
Ja sniffu w ogóle do niczego nie polecam (szkoda zatok), a samo 4-MeO w przeciwieństwie do 3-MeO czy MXE jest mocno żrące. PR trzeba mocno rozcieńczać, doustnie wypalało mi język.
A próbowałem dwóch sortów i były bardzo podobne.
Co do trzeźwości to sobie jeszcze pobadam, ale ja miałem akcje takie, że wyobraźnia w głowie bardzo mocno grała i raczej ciężko mi by się było skupić na świecie zewnętrznym przy tak cudownej dopaminowo-sigmowej dysocjacji :)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/p06p0z0v.jpg)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/egipt.jpg)
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw
Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mississauga.png)
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych
Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kluczborkprasowy.jpg)
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki
Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.