Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 204 / 6 / 0
7 dzien w cugu, euforia zniknela :(
  • 2538 / 215 / 0
Retardy super działają, ostatnio dorwałem niestety tylko 3 tabsy retardu 150 mg. 1 dzień pogryziony retard na pusty żołądek wszedł trochę ponad godzinę do tego poszło 200 ml kropli Tramalu i było super. Trzymało od mniej więcej 13 do 22. Na następny dzień od rana poszło 300 mg zgryzionych retardów, i jak się załadowały to poszło z 220 - 230 mg z kropli cały dzień bomby aż mi się łapy telepać zaczynały. ( na tramal tolerke mam małą, moja znajomość z nim to krótko zaldiar i teraz co dorwałem trochę). Na 3 dzień załadowałem 300 mg i nie poczułem nic :( Tolerka na to masakrycznie rośnie, po 2 dniach załadowałem 300 mg z kropli i było w miarę fajnie. Teraz po kilku dniach przerwy łyknąłem 300 mg kropli, bardzo przyjemnie działały, po 6 godzinach dopiłem 200 mg czekam aż wejda.

Stwierdzam że najlepiej działają retardy zmieszane z kroplami bajka :)

Nie wiem czemu na smak narzekacie w porównaniu do makiwary to jest pyszne, nie mam problemu rozgryzać na miał retardów, czy pić kropli. Tolerka na morfine rozumiem że się krzyżuje z tramadolową? Zanim się zaczął sezon makowy to 4 saszetki zaldiaru robiły mnie bardzo miło, a po nawalaniu morfiny działa dużo słabiej.

I na koniec pytanie, łatwo od lekarza wysępić krople 96?
  • 574 / 10 / 0
tramal 12,5mg jedna kropelka codziennie brany wplywa jakos na pamiec , pocenie sie , sile przy ciezkiej pracy fizycznej? lub wieksze dawki gdybym kiedys wzial np 50mg?
  • 2538 / 215 / 0
Czyżby kofeina tak bardzo trama osłabiała? Rano o 8 przyjąłem jakieś 300 + mg czystej kofy a o 14 poszło 300 mg trama na prawie pusty żołądek, i 15 minut później dowaliłem jeszcze 100 mg i co? I nie podziałał jak trzeba, na prawdę słabo a ostatni raz 3 dni temu ładowałem i siekł pieknie, do tego serce bije zdecydowanie szybciej niż po samym tramie, bardzo nieprzyjemnie 0 euforii :( Mogłem majke jebnąć , choć w sumie po to trama zjadłem żeby jej nie łykać :D

Możliwe że aż tak kofeina osłabiła trampka?
  • 394 / 5 / 0
Czy jadąc na 20 mg paroksetyny + 60 mg fluoksetyny, jednorazowe przyjęcie trampka ( 300 mg ) spowoduje zespół serotoninowy ?
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 4902 / 855 / 0
Bardzo mozliwe. Nie przyjmuj, jak jestes na antydepresantach serotoninowych.
  • 40 / 2 / 0
Na mnie dzialaja dawki powyzej 20 tabletek retardów 100 i do tego 10 tabletek klona 2 - mam wyrobiona taka cholerna tolerke , ze praktycznie 1 podelko 30 szt idzie prawie na raz - nie dopuscie do takich dawek - ja juz jestem wkopany ale innym nie radze
  • 762 / 37 / 0
dziś spożyte 5tabletek z leku doreta 375mg, poza swędzącym nosem i trochę falującym obrazem bo zostały popite piwem. praktycznie niewyczuwalne działanie, a receptorki mam nietykane. Dojedzone kolejne 5 i co? swędzenie nosa się nasiliło :'(
  • 762 / 37 / 0
po wsataniu motoryka zaburzone * chód wężykiem oraz niemoznosc odpryskania, odradzam te gówno :kotz:
  • 2538 / 215 / 0
Na chuj tak zacny opioid mieszam z taką rzygowiną jaką jest alko? I do tego piwo ? Jak kurwa coś próbujesz 1 raz to kurwa odpuść zjebanego brona! Dawka za duża pewnie, mnie na 1 raz ładnie poczesało 112.5 mg dokładnie. Spróbuj od takiej dawki, i nie raz kilka w tedy osądzisz czy coś jest gówniane czy zajebiste :) Problemy z laniem po tramie? Nie wyobrażam sobie, na nie to działa jak by to była jakaś witamina która wywiera same pozytywne skutki na organizm :D A staż króciutki z
tramem.

Z 2 strony może to i lepiej że Ci się nie spodobało. A i ekstrakcja a nie z paracetamolem wpieprzaj :)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.