Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Po kolejnym teście (tym razem nie łączyłem z prekursorami) przyznaję że nie znam lepszej substancji na tłumienie negatywnych efektów niewyspania. (nie próbowałem modafinilu który powinien być w tym najlepszy)
Z tym że to najciekawsze (przynajmniej dla mnie) działanie zaczyna się po 2-3 godzinach.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
qweqwe890 pisze:Porównałby ktoś amp do kofeiny bezwodnej? Jakie różnice w działaniu? Nadaje sie na codzienne zniesienie zmęczenia?
Mocno Wam amp podbija ciśnienie?
Patrząc na wzór strukturalny to mogę sobie strzelić, że zapewne majstruje przy układzie glutaminergicznym - ale wolałbym poczytać jakieś badania :)
Jagang8 pisze:Dziwne, wrzuciłem AMP razem z l-dopą i 5htp ponad 4h temu, a dopiero teraz po przespaniu jakichś 3 godzin poczułem pobudzenie i przyśpieszone bicie serca.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.